Real, Barselona, Žalgiris i... Crvena zvezda!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

dominantna partija

Real, Barselona, Žalgiris i... Crvena zvezda!

Crveno-beli u jednom trenutku vodili sa 29 poena razlike (41:12), ali je sastav Vlade Vukoičića snažnim presingom došao do jednocifrenog zaostatka, ali ne i potpunog preokreta - 74:61
Objavljeno:

Juniori Crvene zvezde ponovo će igrati na finalnom turniru Evrolige!

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Izabranici Slobodana Klipe savladali su Megu u Železniku u finalnom meču poslednjeg kvalifikacionog turnira u ovoj sezoni i pridružili se Real Madridu, Barseloni i Žalgirisu, sa kojima će se od 18. do 21. maja u Istanbulu boriti za trofej elitnog takmičenja - 74:61.

Iako je slavila sa dvocifrenom razlikom, Crvena zvezda je uspela ozbiljno da zakomplikuje sebi život tokom ovog meča, pre svega u trećoj četvrtini, kada je prednost, koja je u jednom trenutku iznosila i 29 poena (41:12) uspela da svede gotovo na dostižnu (52:44).

Za to su bili odgovorni snažna odbrana i žestoki presing ekipe Vlade Vukoičića, koja ipak nije imala snage i da se potpuno vrati u meč, što su crveno-beli iskoristili i rutinski stigli do slavlja.

Najefikasniji akter meča bio je sjajni Vuk Đorđević, koji je postigao 21 poen, uz odličan procenat šuta van linije 6,75 (4/7), a više nego odličan bio je i Aleksa Uskoković, koji je ubacio 20 uz takođe četiri trojke.

Kod Mege je raspoložen bio samo Goga Bitadze, koji je ubacio 21 poen u koš rivala, ali su ostali igrači bili daleko ispod željenog nivoa.

BONUS VIDEO: Blejk Šilb dobio ovacije od Delija, a ovo je njegov odgovor na to...

(Espreso.co.rs/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.