RADONJIĆ IZGUBIO KONTROLU, IGRAČI MU OTKAZUJU POSLUŠNOST: Amerikanac "iskulirao" bivšeg trenera Zvezde!
Dejan Radonjić, Foto: Printscreen/Youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL

u sve većim problemima

RADONJIĆ IZGUBIO KONTROLU, IGRAČI MU OTKAZUJU POSLUŠNOST: Amerikanac "iskulirao" bivšeg trenera Zvezde!

Po medijima su već počeli da se pominju i kandidati koji bi mogli da zamene Radonjića na klupi Panatinaikosa u najskorije vreme

Objavljeno:

Košarkaši Panatinaikosa pretrpeli su još jedan težak poraz ove sezone, od najvećeg rivala Olimpijakosa u polufinalu nacionalnog Kupa - 65:81.

Bio je to drugi neuspeh "Zelenih" u sudaru sa timom iz Pireja u relativno kratkom periodu, doduše ako im je za utehu ovaj nije bio toliko bolan i ubedljiv kao onaj poslednji evroligaški u "Oaka areni".

Naravno, nezadovoljstvo je veliko u klubu, ali i u ekipi Dejana Radonjića u kojoj, po svemu sudeći, nisu najbolji odnosi na relaciji trener-pojedini igrači.

Dejan Radonjić
foto: EPA/Georgia Panagopoulou

Grčki mediji prenose da je upravo na poslednjem derbiju bilo problema na samoj klupi, tri minuta pre kraja, kada je Radonjić pozvao Dvejna Bejkona da uđe u igru, a ovaj to odbio.

Rezultat je u tom trenutku bio 76:63 u korist Olimpijakosa, sve je praktično bilo rešeno, ali neposlušnost Bejkona nema opravdanje.

Amerikanac se oglušio na poziv Radonjića, nastavio je da sedi na klupi što je samo još jedan pokazatelj da bivši trener Zvezde nema autoritet niti punu kontrolu nad svlačionicom.

Dvejn Bejkon
foto: Printscreen/Twitter/AravantinosDA

PAO od starta sezone kaska u Evroligi za timovima iz gornje polovine tabele, sve manje je šansi da se uključe u borbu za plej-of, a nestrpljenje i bes navijača je sve veće zbog kontinuirano loših rezultata ekipe. Kad je tako, trener je prvi na udaru.

Po medijima su već počeli da se pominju i kandidati koji bi mogli da zamene bivšeg stratega Crvene zvezde u najskorije vreme.

Standings provided by Sofascore

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.