OGNJEN DOBRIĆ IMA JOŠ JEDNU VELIKU STRAST! Nemojte da se začudite ako ga sretnete OVDE jer na splavu sigurno nećete
Ognjen Dobrić, Foto: Starsport/Peđa Milosavljević

kapa dole!

OGNJEN DOBRIĆ IMA JOŠ JEDNU VELIKU STRAST! Nemojte da se začudite ako ga sretnete OVDE jer na splavu sigurno nećete

Verni vojnik Crvene zvezde je u jednom jako specifičan

Objavljeno: 14:55h

Miljenik navijača Crvene zvezde, Ognjen Dobrić je možda kuburio sa formom ove sezone, ali njegova "eksplozija" u Kupu Radivoja Koraća najavljuje bolje dane.

Verni vojnik "crveno-belih" je proglašen za najboljeg igrača finala, a ujedno i najboljeg strelca sa 24 poena uz ukupan indeks 31.

Ponovo je njegov pobednički mentalitet i velika želja da doprinese svom klubu doša do izražaja, a Dobrić nije ni nalik većini sportista.

Ognjen Dobrić
Ognjen Dobrićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Nadimak Šegi?! Bio sam u kampu Dejana Bodiroge u Trebinju. Imao sam dugu kosu, bio mršav... Ličio sam na Šegija iz crtaća Skubi Du. Danas me svi tako znaju, sviđa mi se nadimak - rekao je Dobrić i otkrio svoju vezi sa Kninom:

- Iskreno, samo sam rođen u Kninu, sticajem okolnosti. Rat je bio, jedina bolnica koja je radila, moji su živeli u Šibeniku. U avgustu 1995. smo krenuli u Srbiju sa kolonom. Imao sam 10 godina, ne sećam se ni Knina, ni ni bilo čega. Ali, drago mi je kada slušam priče o tome. Osećam se kao da sam pripadnik tog naroda. Moji koreni su u Dalmaciji - rekao je Zvezdin as jednom prilikom.

Prošlog leta se spekulisalo da će napustiti Mali Kalemegdan, ali je očigledno bio strpljiv i ponovo se vratio starim "navikama".

Dobrić je miran i povučen momak koji ima besprekoran košarkaški "dosije". Nije uvek sve išlo glatko, ali je disciplinom i velikom posvećenošću uvek nalazio pravi put.

Ognjen Dobrić
Ognjen Dobrićfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Retko kada ćete ga naći na beogradskim splavovima i u izlasku, a daleko je veća verovatnoća da ga sretnete u nekoj knjižari ili biblioteci kako traži izdanja svojih omiljenih autora: Dena Brauna ili Donata Karizija.

Pozitivnog duha i razmišljanja, omiljeni je saigrač i neko ko u kapitenu Branku Laziću vidi apsolutni autoritet. Marko Gudurić mu je jedan od najboljih prijatelja, sa kojim je stasavao kroz mlađe kategorije Zvezde i neretko odlazio na utakmice seniora. Porodičan je tip i neko ko uživa u stabilnoj i dugoj emotivnoj vezi.

Vreme je da Dobrić zablista i na evropskoj sceni, a crveno-beli mogu rasterećeno u borbu za Top 8.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.