PARTIZAN SE ŽALIO! Oglasio se KSS, evo šta piše u saopštenju (FOTO)
Sukob igrača oba kluba pred kraj utakmice, Foto: Starsport©

NOVA BURA!

PARTIZAN SE ŽALIO! Oglasio se KSS, evo šta piše u saopštenju (FOTO)

Crno-beli očigledno nisu zadovoljni susretom u niškom Čairu

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Partizan posle velikog preokreta i plasirali se u finale Kupa Radivoja Koraća.

Videli smo puno tenzije na i van parketa, a već u 12. minutu isključen je Duško Ivanović, trener crveno-belih.

KO JE IVANOVIĆEV ČOVEK OD POVERENJA? Evropski vicešampion, a otac i sestra su mu zvezde u drugoj branši

Crno-beli očigledno nisu zadovoljni susretom u niškom Čairu i odlučili su da ulože žalbu, a oglasio se Košarkaški savez Srbije saopštenjem.

Nakon utakmice PARTIZAN : CRVENA ZVEZDA, ekipa PARTIZAN je najavila prigovor (žalbu) na utakmicu, potpisom kapitena ekipe u zapisniku utakmice.

KSS, Košarkaški savez Srbije
foto: Košarkaški savez Srbije

ODLUKE KOMESARA

• Na osnovu čl. 62 Propozicija, − KK PARTIZAN je podneo prigovor (žalbu) u pisanom obliku delegatu utakmice u propisanom roku. − KK PARTIZAN je uplatio taksu na račun KSS i dostavio Komesaru dokaz o tome u propisanom roku. • Na osnovu čl. 45 Propozicija, delegat utakmice je dostavio Komesaru svoj delegatski izveštaj po hitnom postupku. • Na osnovu čl. 45 i 62 Propozicija, Komesar je naložio, a službena lica (delegat i sudije) dostavili su svoje izjave. • Na osnovu čl. 63 Propozicija, izveštaja delegata, izjava službenih lica (delegata i sudija), prigovor (žalba) KK PARTIZAN se odbija i utakmica registruje postignutim rezultatom. Odluke Komesara o registraciji utakmice, odbijanju ili usvajanju prigovora su konačne. • Na osnovu čl. 65 Propozicija, protiv konačne odluke Komesara kojom se prigovor odbija i utakmica registruje postignutim rezultatom može se podneti tužba za utvrđivanje ništavnosti odluke, u skladu sa Zakonom o sportu i Statutom KSS, i to samo zbog povrede materijalnog prava - stoji u saopštenju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.