Srpsko finale će odlučiti ko će na F8 juniorske Evrolige!
Foto: Printscreen/Arenasport

neka pobedi bolji

Srpsko finale će odlučiti ko će na F8 juniorske Evrolige!

Mega je u svojim redovima imala čak šestoricu igrača sa dvocifrenim brojkama, a vrlo dobar bio je i Danilo Matović sa 11 poena i pet skokova
Objavljeno:

Finale beogradskog kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige za 2017. godinu odigraće dva srpska tima -Crvena zvezda i Mega Bemax.

Posle crveno-belih, drugu kartu za finale overili su i klinci Vlade Vukoičića, ubedljivim trijumfom nad košarkaškom akademijom iz Praga i to rezultatom 82:63 (28:9, 24:10, 12:15, 18:19).

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

I baš kao u prva dva meča, supertalentovani Nikola Mišković bio je jedna od glavnih karika Meginog uspeha. Mladi biser Mege meč je završio sa 12 poena, tri skoka, dve asistencije i jednom ukradenom loptom, dok je najbolji strelac bio Aleksa Matić sa 13 koševa, pet uhvaćenih i dve ukradene lopte, te četiri asistencije.

Mega je u svojim redovima imala čak šestoricu igrača sa dvocifrenim brojkama, a vrlo dobar bio je i Danilo Matović sa 11 poena i pet skokova.

U češkom sastavu dominirao je Joro Sidibe sa 10 poena i sedam skokova, a svestranu ulogu imao je i Jakub Slavik sa po šest poena i skokova, te četiri asistencije i tri ukradene lopte.

Pobednik turnira u Železniku priključiće se Barseloni, Žalgirisu i Real Madridu, kao pobednicima već završenih turnira u Ospitaletu, Kaunasu i Koinu na F8 turniru u Istanbulu. Preostala mesta popuniće timovi koji budu dobili specijalne pozivnice Evrolige.

(Espreso.co.rs/Mocartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.