LUIS SKOLA IZAZVAO DELIRIJUM MEĐU DELIJAMA! Legendarni Argentinac smatra da Kampaco i Zvezda imaju VELIKE ŠANSE
Kampaco i Skola, Foto: Dado Đilas

KAKVE REČI

LUIS SKOLA IZAZVAO DELIRIJUM MEĐU DELIJAMA! Legendarni Argentinac smatra da Kampaco i Zvezda imaju VELIKE ŠANSE

Argentinac sa puno respekta govorio o srpskoj košarci

Objavljeno: 17:20h

Legendardni argentinski košarkaš Luis Skola u intervjuu za španske medije prokomentarisao odluku svog sunarodnika Fakunda Kampaca da dođe u Crvenu zvezdu.

Sadašnji sportski direktor Varezea kaže da ga Kampaco nije iznenadio odlukom da dođe u kultni grad evropske košarke, kao i da crveno-beli mogu da postignu ozbiljan rezultat u Evroligi ove sezone.

Luis Skola
Luis Skolafoto: AP

- Nisam bio iznenađen, izabrao je ono što je mislio da je najbolje za njega. Crvena zvezda je sjajan tim u Evroligi, sa odličnim trenerom i ima velike šanse da uradi važne stvari u ovom takmičenju. Osim toga, Beograd je kultni grad evropske košarke - rekao je Luis Skola.

Po njegovom mišljenju, Kampaco je bio sasvim dobar i u NBA ligi, gde je nosio dresove Denvera i Dalasa.

- Mislio sam da je njegov put kroz NBA ligu bio dobar. Imao je priliku da bude tamo, da igra dve godine, neko vreme kao starter. Igrao je u plej-ofu. To mi je izgledalo kao dobar korak. Svi bismo voleli da je ostao duže, ali ako bih morao da procenim, mislim da mu je sve dobro prošlo- zaključio je Luis Skola.

Fakundo Kampaco
Fakundo Kampacofoto: Starsport

Iskusni plejmejker će za srpskog šampiona u Evroligi debitovati 2. marta protiv Bajerna u Minhenu i sa ekipom Duška Ivanovića će u poslednjih osam kola pokušati da se domogne plej-ofa elitnog takmičenja.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.