Zvezdini i Megini klinci pokidali, poraz Partizana!
Foto: kkcrvenazvezda.rs

Odličan start

Zvezdini i Megini klinci pokidali, poraz Partizana!

Izabranici Slobodana Klipe demolirali Nemce
Objavljeno: 17:24h

Juniorski tim Crvene zvezde pobedom je otvorio evroligaški turnir "ANGT Marko Ivković 2017" pošto je u premijernoj utakmici savladao nemački Porše Ludvigzburg 79:57.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Ekipa Slobodana Klipe je pred 150 gledalaca u dvorani "FMP" u Železniku kontrolisala utakmicu od samog starta, na kraju prve deonice nakon dve trojke Alekse Uskokovića, crveno-beli su stigli do 22:15.

Uz dobru igru Vuka Đorđevića, Lakića i Paunovića, ekipa Crvene zvezde je nastavila da povećava prednost, pa je na poluvremenu bio 39:25.

U drugom poluvremenu pomenutom kvartetu pridružili su se Paunović, Momirov i Stajčić, pa su crveno-beli na kraju stigli do sigurne i zaslužene pobede na startu turnira, pred drugi meč u petak koji ih očekuje u 20 časova protiv ekipe Partizana.

Crvena zvezda: Lakić 10, Živanović 5, Radaković, Bubanja 3,Momirov 5, Đorđević 13, Simović 9, Tomašević 4, Paunović 13, Ilić 4.

Nešto kasnije, u istoj grupi juniori Partizana su izgubili od Stele Azuro iz Italije - 65:72. Tadija Tadić je bio najraspucaniji kod crno-belih sa 18 poena, Matejja Jovanović je postigao 16, Ljubo Popović 10, a Aleksa Popović imao po 9 poena i skokova. U okviru grupe B, Mega Leks je bio bolji od Makabija iz Tel Aviva. 'Ponos Izraela' je preslišan sa ubedljivih 94:76. Goga Bitadze je briljirao sa 21 poenom i 14 skokova, isti broj poena postigao je i Nikola Mišković uz 9 skokova. Dabl-dabl je imao i Mihailo Jovičić (10 pts, 10 sk), a dvocifren je bio i Altin Silamović sa 13 poena.

BONUS VIDEO: Blejk Šilb dobio ovacije od Delija, a ovo je njegov odgovor na to...

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.