Micov posle Zvezde: Navijači stvarno utiču, ali... (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Opširno izlaganje...

Micov posle Zvezde: Navijači stvarno utiču, ali... (VIDEO)

Kao i uvek, veoma elokventna i smislena izjava srpskog internacionalca i najboljeg igrača Galatasaraja na utakmici u Pioniru
Objavljeno: 22:31h

Crvena zvezda je savladala ekipu Galatasaraja u 23. kolu Evrolige, a Srbin je bio najbolji igrač u redovima gostiju.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Posle utakmice se obratio novinarima.

- Delije prave najbolju atmosferu, to je bilo i zvanično potvrđeno. Naše je da se koncentrišemo na teren, da probamo da reagujemo na najbolji način. Njih navijači nose, mi smo igrali i druge utakmice pred punim halama, igrali smo i dobro i loše. Sigurno da utiču navijači, ali je pre svega njihova agresivna odbrana donela rezultat - rekao je Micov.

- Znali smo da će biti veoma teško, oni su favoriti u odnosu na prvi meč, gde smo mi imali neke ambicije, ali se onda sve okrenulo. To sam govorio i u najavi utakmice, oni se bore za TOP 8, a mi smo odavno izgubili sve šanse za prolazak. Kod kuće igraju sjajnu košarku, agresivnu odbranu, iz toga proizilazi odličan napad. Mi smo se borili u prvoj četvrtini, pogađali neke šuteve, a posle stali i sa odbranom i napadom, do poluvremena su otišli na plus 20, u trećoj četvrtini smo probali da se vratimo, ali nismo uspeli, pa je bilo samo pitanje sa kojom će se razlikom završiti meč - ističe Srbin.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.