VRAĆA SE LORENCO BRAUN!
Lorenco Braun, Foto: Emilija Jovanović

potvrđeno!

VRAĆA SE LORENCO BRAUN!

Sjajni plej spreman za povratak

Objavljeno: 19:15h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju Makabiju u Tel Avivu u 24. kolu Evrolige, a protivnik crveno-belih će biti jači u tom okršaju.

Trener izraelskog tima Oded Kataš je potvrdio da se u Makabijev tim vraća oporavljeni plejmejker Lorenco Braun i da će igrati protiv beogradskih crveno-belih.

Braun je 19. januara u pobedi protiv Albe povredio skočni zglob i morao je da napusti utakmicu već u petom minutu. Prognoze su bile da će odsustvovati između dve i tri nedelje i bile su tačne. Tačno nakon tri nedelje pauze, Amerikanac sa španskim pasošem se vraća u tim Ponosa Izraela.

- Nadam se da ćemo imati Brauna na raspolaganju i da će igrati. Videćemo šta možemo da dobijemo od njega ali sigurno nije na 100 odsto svojih mogućnosti - rekao je trener Oded Kataš.

Lorenco Braun
foto: EPA/Abir Sultan

Posle tri uzastopna meča na gostovanjima, Makabiju će ovo biti prvi evroligaški duel na svom parketu posle dvadesetak dana.

- Jako smo srećni što se vraćamo pred naše navijače. Biće to težak meč protiv teškog protivnika koji igra sa dosta fizičkog intenziteta. Crvena zvezda je bila u neverovatnom nizu rezultata a sada je u gubitničkoj seriji. Ali i ti porazi su bili tesni. Ne očekujemo laku utakmicu.

Makabi je do sada imao sjajne rezultate na svom terenu. Zabeležio je devet pobeda i samo jedan poraz u Evroligi.

- Nije realno očekivati da imamo rezultate na svom terenu kao što smo imali u prvom delu sezone. Do kraja sezone nam ovde dolaze mnogo jaki timovi i biće baš teško. Svaka utakmica je kritična i od ogromnog značaja. Navikli smo na to ali moramo biti svesni protiv kakvih timova igramo.

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.