VADI LEJKERSE SA DNA: Pojačanje o kome su navijači sanjali godinama! (FOTO)
Foto: AP

vratila se legenda

VADI LEJKERSE SA DNA: Pojačanje o kome su navijači sanjali godinama! (FOTO)

- Danas sam preduzeo niz akcija za koje verujem da će vratiti Lejkerse na nivo koji je doktor Džeri Bas zahtevao
Objavljeno: 21:25h

Legendarni plejmejker Los Anđeles Lejkersa Ervin 'Medžik' Džonson imenovan je u utorak za novog predsednika zaduženog za košarkaške operacije u klubu sa Zapadne obale.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Danas sam preduzeo niz akcija za koje verujem da će vratiti Lejkerse na nivo koji je doktor Džeri Bas zahtevao, a naši navijači sa pravom očekuju- rekao je za zvanični klupski sajt Džini Bas.

- Odlukom koja stupa na snagu odmah, Ervin Džonson će biti zadužen za sve košarkaške operacije i izveštaje će podnositi direktno meni. Naša potraga za generalnim menadžerom koji će sarađivati sa Ervinom i trenerom Lukom Voltonom još uvek traje i nadamo se da ćemo uskoro moći da saopštimo ko će preuzeti tu funkciju - dodao je Bas.

Legendarni Medžik Džonson branio je boje LA Lejkersa od 1979. godine, a dva puta se vraćao u voljeni klub iako je oglašavao kraj karijere. Zvanični odlazak u košarkašku penziju Medžik Džonson je proglasio 1996. godine nakon čega se okrenuo borbi protiv HIV-a i AIDS-a kao neko ko se susreo sa ovim vidom bolesti. Sada će u ulozi predsednika zaduženog za košarkaške operacije pokušati da pomogne voljenom klubu da se vrati na staze slave, a nema sumnje da ga pet šampionskih titula i te kako preporučuju za ovu odgovornu funkciju.

BONUS VIDEO - Igrači Zvezde i Partizana zajedno pevaju pred početak Derbija

(Espreso.co.rs/Sportske.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.