OČAJ U PARTIZANU: Grobari ovako užasne vesti sigurno nisu hteli da čuju, ali može da bude i gore!
Foto: Dado Đilas

za neke ima nade

OČAJ U PARTIZANU: Grobari ovako užasne vesti sigurno nisu hteli da čuju, ali može da bude i gore!

Iz kluba su nam poručili da ni u slučaju da se nešto promeni, neće rizikovati
Objavljeno:

Nemaju vremena u Partizanu ni da se oporave, a već ih čeka novo ogromno iskušenje! Crno-beli nakon poraza od Crvene zvezde u finalu Kupa Radivoja Koraća, već u sredu igraju revanš meč osmine finala FIBA Lige šampiona, protiv PAOK-a.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Srpski tim je ostvario u prvom meču u Solunu veliku pobedu od dva poena razlike, koje će morati da brani pred svojim navijačima u "Pioniru" u sredu od 18.30.

Šta se zapravo desilo? Doktor Partizana otkrio pravu istinu oko bolesti igrača crno-belih! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Ipak, mnogo veći problem od umora za trenera Aleksandra Džikića i sve koji navijaju za crno-bele, predstavlja bolnica koja se stvorila u timu Partizana još tokom boravka u Nišu na završnom turniru nacionalnog Kupa, zbog čega su oslabljeni igrali meč za trofej.

Toksiko - virus je pokosio pola crno-belog tima zbog čega su čak trojica igrača bili vraćeni za Beograd na Infektivnu kliniku, a kako je objasnio doktor Partizana, Milan Babić, u toku je testiranje i čekanje rezultata o čemu se radi.

foto: Saša Pavlić Koky

Espreso je kontaktirao crno-bele da saznamo da li će bolesni igrači možda biti spremni za revanš protiv PAOK-a, ali nažalost, vesti nisu dobre.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.