NEVEROVATNA PROMENA NA ZVEZDINOM KOŠARKAŠKOM SAJTU: Vezana je za Kampaca, a baš lako upada u oko! (FOTO)
Fakundo Kampaco, Foto: Starsport©

jedva čekaju

NEVEROVATNA PROMENA NA ZVEZDINOM KOŠARKAŠKOM SAJTU: Vezana je za Kampaca, a baš lako upada u oko! (FOTO)

Postavljen je ogroman časovnik koji odbrojava vreme do prve utakmice na kojoj će Argentinac moći da zaigra u Evroligi

Objavljeno: 20:46h

Navijači Crvene zvezde ne mogu da dočekaju debi Fakunda Kampaca u Evroligi, a očigledno da ni u klubu ne vlada ništa drugačije raspoloženje.

Jer, odmah kada uđete na zvaničan sajt crveno-belih, na njegovom vrhu ispod glavnog menija dočekaće vas ogroman časovnik koji odbrojava dane, časove, minute i sekunde do prve utakmice na kojoj će Argentinac moći da zaigra u Evroligi, a to je gostovanje Bajernu u Minhenu.

Do tog momenta je trenutno preostalo nešto više od 37 dana, a do tada će Delije moći da gledaju svog miljenika i jedno od najvećih pojačanja u istoriji isključivo u ABA ligi. To znači da ga nećemo gledati ni na večitom derbiju u petak, zbog čega vlada velika žal u crveno-belom taboru.

Fakundo Kampaco
foto: KK Crvena zvezda

Pored časovnika nalazi se i Kampacova slika iza koje je velikim slovima napisano #FreeFacu, što je hešteg koji je postao viralan širom interneta, u kojem se traži od Evrolige da skrati ograničenje i prestane sa kažnjavanjem Fakua.

Pokazao je Fakundo koliko je važan u igri Zvezde u ABA ligi gde u proseku beleži neverovatnih 15 poena na pet odigranih utakmica do sada uz 3,6 skokova i 2,4 asistencije. U derbiju sa Cedevita Olimpijom u ponedeljak, završio je meč sa 19 poena uz pet skokova i pet asistencija.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.