"IZVANREDAN JE U REKETU VEĆ DUGI NIZ UTAKMICA"! Duško Ivanović ima jednu opasnost pred Cedevita Olimpiju (FOTO)
Duško Ivanović, Foto: Starsport©

"čvrsto i odgovorno"

"IZVANREDAN JE U REKETU VEĆ DUGI NIZ UTAKMICA"! Duško Ivanović ima jednu opasnost pred Cedevita Olimpiju (FOTO)

Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Duško Ivanović, trener Crvene zvezde izneo je očekivanja pred utakmicu sa Cedevita Olimpijom u ponedeljak od 18 časova u 16. kolu ABA lige.

FAKUNDO KAMPACO PAKUJE KOFERE! Argentinac odlazi posle Kupa Radivoja Koraća (FOTO)

- Očekuje nas važna i teška utakmica protiv tima koji je sastavljen od vrlo iskusnih igrača, odličnih stranaca. Dobro trče, odlični su šuteri, imaju i Omića koji je izvanredan u reketu već dugi niz utakmica - rekao je Ivanović i dodao:

- Jasno je da i oni vide svoju šansu jer imaju kvalitet o kome govori i njihova pozicija na tabeli regionalnog takmičenja. Moramo da igramo svih 40 minuta, čvrsto i odgovorno.

Pred utakmicu u hali "Aleksandar Nikolić" govorio je i Ognjen Dobrić.

- Dobro se poznajemo, odličan tim, koji igra dobro u regionalnoj ligi... Tim koji je popunjen na svim pozicijama. Moramo da ih uvedemo u naš ritam koji kreće od čvrste i odgovorne odbrane. Ulazimo u seriju teških mečeva počev od te utakmice i podrška sa tribina nam je izuzetno važna u ovom trenutku - zaključio je Ognjen Dobrić.

Standings provided by Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.