"POČELI SMO I ZAVRŠILI LOŠE I MEKANO"! Duško Ivanović o razlozima poraza u Kaunasu (VIDEO)
Duško Ivanović, Foto: Starsport

"Veliki problem je"...

"POČELI SMO I ZAVRŠILI LOŠE I MEKANO"! Duško Ivanović o razlozima poraza u Kaunasu (VIDEO)

U poslednja dva minuta u napadu smo igrali bez ideje, nismo igrali ništa i Ulanovas je sa dve trojke rešio utakmicu, rekao je trener Crvene zvezde

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su 71:66 od Žalgirisa u Kaunasu u 20. kolu Evrolige, a utiske je izneo trener gostiju Duško Ivanović.

- Počeli smo loše i mekano i završili loše i mekano. Između toga, kada smo igrali našu odbranu, sa strpljenjem u napadu, imali smo dobar rezultat. U poslednja dva minuta u napadu smo igrali bez ideje, nismo igrali ništa i Ulanovas je sa dve trojke rešio utakmicu - rekao je Duško Ivanović na konferenciji za medije.

"KO JE ČUVAO ULANOVASA? PA PETRUŠEV"! Duško Ivanović ljut na svog najefikasnijeg igrača (VIDEO)

Bilo je loših napadačkih rešenja u poslednjim minutima...

- Poslednja dva minuta smo igrali veoma loše u napadu. Oni su promenili odbranu, a mi smo uporno igrali jedan na jedan. Uzeli smo neke teške šuteve. To nije način da se dobije utakmica.

U prvom poluvremenu Beograđani su izgubili 10 lopti.

- Veliki problem je bio u prvih 20 minuta. Nismo počeli kako jedan ozbiljan tim treba da počne. Nije stvar u tome da li igrate dobro ili loše, ali morate da počnete snažno, sa jasnim idejama, a to nije bilo tako u prvom poluvremenu. Lako smo izgubili 10 lopti, ne zato što je Žalgiris bio agresivan. Jednostavno, nismo igrali dobro.

Govorio je i o udarcu koji je dobio Ben Bentil i da li je ozbiljnije povređen.

- Nadam se da ne, videćemo.

Litvanski novinari pitali su Duška Ivanovića o partiji Akilea Polonare koji je bio dogoveren kao novo pojačanje tima sa Malog Kalegdana.

- Akile je dobar igrač, sada je u Žalgirisu i večeras je igrao dobro - zaključio je trener Crvene zvezde.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.