POBEDA U KAUNASU BI CRVENO-BELIMA DOSTA ZNAČILA: Evo gde možete gledati duel Zvezde i Žalgirisa!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport©

bitna informacija

POBEDA U KAUNASU BI CRVENO-BELIMA DOSTA ZNAČILA: Evo gde možete gledati duel Zvezde i Žalgirisa!

Ono što je od ranije poznato jeste da će Zvezda morati i u ovom meču da bude bez Fakunda Kampaca

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde će u okviru 20. kola Evrolige odmeriti snage protiv Žalgirisa u njihovom Kaunasu, s početkom od 19 časova. Zvezda je slavila nedavno u Beogradu uz veoma dobru partiju Luke Vidldoze, pa je samim tim ulog u ovom meču i veći.

Direktan prenos ovog duela možete pratiti na kanalu Sport klub 1, dok, kako ste već i navikli, tekstualni prenos meča možete ispratiti putem Telegrafa.

Crvena zvezda će u ovom meču imati i "pojačanje" u vidu Nikole Ivanovića koji se vraća u tim posle povrede, odnosno, on će biti u konkurenciji, s obzirom na to da već neko vreme trenira i spreman je, ali se ostavlja pitanje - da li će mu Duško Ivanović ukazati poverenje, jer je tek i izašao iz povrede.

Ono što je od ranije poznato jeste da će Zvezda morati i u ovom meču da bude bez Fakunda Kampaca, ali i na drugoj strani neće igrati Kenan Evans, najbolji košarkaš Žalgirisa koji je doživeo veoma tešku povredu na meču protiv Fenerbahčea. Njega su "zamenili" Ajzeom Tejlorom i Akileom Polonarom, gde su obojica stigli posle epizode u Anadolu Efesu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.