Ova dva grčka kluba mrzi cela Srbija, a posle vađenja pištolja i huliganskog divljanja mrzi ih ceo svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Εφημερίδα Καρφίτσα/AP/Espreso Ilustracija

haos!

Ova dva grčka kluba mrzi cela Srbija, a posle vađenja pištolja i huliganskog divljanja mrzi ih ceo svet! (VIDEO)

Katastrofa u Solunu
Objavljeno: 20:31h

Panatinaikos je osvojio Kup Grčke!

Košarkaši atinskih Zelenih su u kontroverznom finalu odigranom u Solunu pred frenetičnim pristalicama Arisa savladali domaći tim 68:59.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Na ovaj način je PAO nastavio neverovatan niz koji traje 23 godine. U svakoj od tih sezona su osvojili makar jedan pehar. Bilo da je to prvenstvo, kup Grčke ili međunarodni trofej.

Novopazarci možda ne razumeju srpski, ali ovu poruku Delija ne mora niko da im prevede! (FOTO)

Finale je kasnilo sa početkom više od sat vremena zbog usijane atmosfere i incidenata u Solunu. Arisu je ovo bila dobra prilika da posle 13 godina osvoji neki trofej, pa je zato napravljena paklena atmosfera na tribinama. Ali ni takva podrška nije pomogla, PAO je bio jači. Šesti put zaredom, a 18. put u klupskoj istoriji je Panatinaikos osvojio nacionalni kup.

Početak utakmice je kasnio zbog incidenata na tribinama. Dogovor uoči meča je bio da oba tima dobiju po 1.000 karata za svoje navijače, ali bilo je očigledno da je većina hale popunjena Arisovim pristalicama, a da gostujućih pristalica nema ni u približnom broju koji je dgovoren. Da stvari budu gore, Arisovi navijači su sa raznih strana bez ulaznica uskakali na sektore namenjene gostima, pa čak i u VIP ložu gde se nalazila delegacija atinskog kluba.

Iako Zvezda gazi FMP, Dejan Radonjić je besneo na Dženkinsa kao nikada do sada! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.