OBRADOVIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Celom svetu objasnio zašto je poljubio grb Zvezde! (VIDEO)
Saša Obradovič, Foto: Starsport©

EMOCIJE

OBRADOVIĆ ODLUČIO DA PROGOVORI: Celom svetu objasnio zašto je poljubio grb Zvezde! (VIDEO)

Sjajna scena sa parketa beogradskog Pionira dugo će pamtiti i prepirčavati

Objavljeno: 20:19h

Trener Monaka i živa legenda Crvene zvezde Saša Obradović imao je poruku za navijače iz kneževine. Iskusni stručnjak posle trenerskog mandata nije se rastao sa crveno-belima na najbolji način, pa je to bio razloga zašto je prilikom ulaska u Pionir dočekan i aplauzima i žvižducima jednog dela pristalica Crvene zvezde. Na kraju, ovacije bivšem strategu Zvezde nadjačale su zvižduke, pa je usledilo sandiranje "Obradović Saša, Obradović Saša". Nakon toga Obradović je poljubio grb Zvezde na centru terena, što je izazvao oduševljenje na tribinama. Posle toga su savladale emocije, bio je u suzama, a sjajna scena sa parketa beogradskog Pionira dugo će pamtiti i prepirčavati.

- Osećam odgovornost i želim da se oglasim o mom potezu protiv Crvene zvezde i šta sam uradio - započeo je Obradović aludirajući na ljubljenje grba.

- Svi moraju da znaju da sam potpuno posvećen Monaku, srećan sam što sam ovde. Odrastajući bio sam navijač Crvene zvezde, ostavio sam veliki trag u istoriji kluba. Kada sam otišao odatle odbacili su me iz porodice. Ni na ulici niko nije hteo da priča sa mnom. Nisam to očekivao. Hteli su da me unište i kao osobu i trenera. Bio sam veoma tužan zbog toga. Kada sam došao na utakmicu, desilo se nešto spontano sa navijačima. Počeo sam da plačem i bilo je veoma emotivno. Morao sam nešto da uradim kako bih im se zahvalio. Svako bi ovo trebalo da shvati. Ja sam sad ovde i profesionalan sam. Radiću svoj posao na najvišem nivou. Nadam se da će svi razumeti ovo - rekao je trener Monaka.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.