NBA IGRAČI HITNO DA PRESTANU DA DUVAJU! Posle ovih reči Kajrija Irvinga, biće vam jasno i zašto! (VIDEO)
Foto: AP

Lud sto posto!

NBA IGRAČI HITNO DA PRESTANU DA DUVAJU! Posle ovih reči Kajrija Irvinga, biće vam jasno i zašto! (VIDEO)

Naravno, ne možemo sa sigurnošću da tvrdimo da se ovaj momak bavi psihoaktivnim supstanacam, ali kada pročitate ceo tekst biće vam jasno zašto smo to pomislili
Objavljeno: 12:50h

NBA zvezde iz dana u dan nas oduševljavaju svojim potezima na terenu, ali neki od njih i onime što kažu kada su van njega.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U dosta navrata, dogodi se da nas neko od njih nasmeje, nauči nečemu novom, ali i iznenadi svojim neobrazovanjem, da ne iskoristimo neku drugu, ružniju reč.

Upravo je poslednji slučaj bio sa zvezdom Klivlenda Karjirem Irvingom, koji je u svom podkastu dao neverovatnu izjavu o tome kog je oblika zemlja.

foto: AP

- To nije čak ni zavera. Zemlja je ravna, zemlja je ravna, zemlja je ravna! Toliko puno rupa ima u našoj istoriji... Nekada su me te stvari plašile, ali me je uvek vuklo to da na sve postavljam pitanja. Tako sam pitao sebe da li je Zemlja ravna ili okrugla. Mislim da bi to svako trebao da prouči! Godinama su nas učili da je Zemlja okrugla i mi smo poverovali. Ali, ako stvarno razmisliš, pogledajte pejsaže, način na koji putujemo, krećemo se. Da li zaista možeš da zamisliš da se svi rotiramo oko Sunca i da su sve te planete poređane, okreću se po utvrđenim pravilima i vremenima, upravne jedne na druge? Ma, šta se dešava sa tim planetama!? - istakao je.

- Kažem vam, istina je pred našim očima. Lažu nas! Sve što pošalju u svemir, ili nam barem pričaju da šalju, nije se vratilo. Nigde nema konkretne informacije osim one koje nam serviraju. Usmeravaju nas kako da mislimo i ponašamo se. A istina je tamo negde! Samo je potrebno da je potražite, kao što ja činim. Sve što su bacili pred mene, sve te informacije otkrio sam da su samo obična fasada! Sve to žele da poverujem da je istina, bila ona to ili ne. Ali sada postoji određeni aspekt života o kojem želim da pričam. To je pravi put kako postati kompletan pojedinac sa potpunom slobodom mišljenja. Da li razumete šta vam govorim? - dodao je Irving.

Iskreno, mislimo da je vreme da prestanete da se drogirate, jer mi ne vidimo drugi razlog za ovakve izjave...

BONUS VIDEO: Mogli bi da kupe celu Srbiju: 10 NAJBOGATIJIH SVETSKIH SPORTISTA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.