Kako bi Novica to drugačije uradio nego - kapitenski? (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

iskustvo

Kako bi Novica to drugačije uradio nego - kapitenski? (FOTO)

Na pitanje da prokomentariše nastup svog mladog saigrača, odgovorio je kao pravi lider
Objavljeno:

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković rekao je da očekuje veoma tešku utakmicu protiv Mega Leksa u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Sa Megom nema lake utakmice. Oni su se veoma podigli u odnosu na prošlu godinu. Očigledno im prija to što više nemaju evropskih utakmica, što imaju više vremena za odmor i pripremu. Mladi su i talentovani. Čeka nas veoma teška utakmica i moramo da se iskidamo kako bismo ušli u finale - rekao je Veličković novinarima. Partizan će igrati protiv Mege u polufinalu Kupa Radivoja Koraća pošto je na završnom turniru u Nišu sa 80:60 pobedio Dunav iz Starih Banovaca.

- Plan je bio da na početku poguramo kako bi kasnije priliku dobili igrači koji manje igraju i da oni utroše energiju. Na kraju je sve dobro ispalo - kazao je Veličković. Crno-beli su bili oslabljeni neigranjem Vilijama Hečera, a na klupi nije bio prvi trener Aleksandar Džikić.

- Sve je to iz preventive, ali očigledno je da je neki virus u pitanju. To su neke stvari koje ne možeš da očekuješ i predvidiš - rekao je kapiten Partizana.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.