Čanak otkrio Partizanove ciljeve u Nišu, a stigao je i da se našali na Džikićev račun! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

tajno oružje! :)

Čanak otkrio Partizanove ciljeve u Nišu, a stigao je i da se našali na Džikićev račun! (FOTO)

- Trener je bolestan. Ostao je u hotelu. Nadamo se da će njegova korpulencija da savlada virus
Objavljeno: 23:05h

Pomoćni trener košarkaškog kluba Partizan Nenad Čanak rekao je da je pokušao da odmori što više igrača upobedi nad Dunavom jer ekipu čeka borba za finale i trofej Kupa Radivoja Koraća.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja! - Kvalitetnija smo ekipa, to je realno. Ideja je bila da minutažom zaštitimo neke igrače jer nas čeka zahtevna utakmica protiv Mege. Ako pobedimo, čeka nas finale, što je svakako cilj Partizana na ovom turniru. Više niko ne sme da se žali na umor, igra se za trofej - rekao je Čanak novinarima posle utakmice u Nišu. Partizan je pobedio Dunav sa 80:60 i plasirao se u polufinale Kupa Radivoja Koraća, u kom će se u subotu sastati sa Megom.

Čanak je vodio ekipu umesto prvog trenera Aleksandra Džikića, koji je bolestan, a za koga je rekao da se nada da će biti na klupi protiv Mege. - Trener je bolestan. Ostao je u hotelu. Nadamo se da će njegova korpulencija da savlada virus - kazao je Čanak uz osmeh. Plejmejker Vilijam Hečer nije bio u sastavu zbog toga što je stručni štab odlučio da ga odmori. Američki košarkaš bi trebalo da sutra bude u sastavu. Čanak je rekao da su utakmice protiv Mege fizički uvek zahtevne. - Mega igra u visokom intenzitetu, radio sam tamo tri godine, znam šta i kako. Trener Dejan Milojević ide na pobedu u svakom meču. Očekujem tešku utakmicu. Polufinale, odlučiće inspiracija pojedinca, neko loše veče", rekao je Čanak. Mladi košarkaš crno-belih Nikola Tanasković čestitao je Dunavu na dobroj igri. - Drago nam je što smo prošli u polufinale. Igrali smo solidno. Trudićemo da ispunimo očekivanja protiv Mege. Čestitam protivniku na dobroj igri - kazao je Tanasković.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.