TRANSPARENT ZA PERA ANTIĆA NA TRIBINAMA PIONIRA: Delije su imale ŽESTOKU poruku za kritičare njihovog ljubimca!
Transparent posvećen Peru Antiću, Foto: Starsport

VELIKA PODRŠKA!

TRANSPARENT ZA PERA ANTIĆA NA TRIBINAMA PIONIRA: Delije su imale ŽESTOKU poruku za kritičare njihovog ljubimca!

Delije ne zaboravljaju partije i vernost Pera Antića

Objavljeno: 22:56h

Navijači Crvene zvezde su pružili podršku nekadašnjem košarkašu Peru Antiću koji se nedavno našao na žestokom udaru javnosti.

Naime, tokom poluvremena "Delije" su razvile transparent na kome je pisalo: "Ne vole te zato što si naš, najbolji je osećaj kad si zvezdaš - Pero Antić".

Pero Antić, Transparent, KK Crvena zvezda
foto: Espreso/ Miloš Dreković

To je bio gest kojim su mu se zahvalili na vernosti crveno-belim bojama, što se u Severnoj Makedoniji mnogima nije dopalo.

Da podsetimo, Antić, koji je funkcioner KS Severne Makedonije se na jednom sportskom događaju pojavio u dukserici sa obeležjima Crvene zvezde, što je mnogima zasmetalo.

Njegov odgovor je još više oduševio "Delije".

Pero Antić u dresu Zvezde
Pero Antić u dresu Zvezdefoto: Dado Đilas

- Nije ovo bila modna revija, nego sportski događaj. Mogao bih da nosim duks sa likom Mesija, da uzmem plavu duksericu. To je oprema koja mi je data iz prošle sezone koju sam igrao. Nisam išao u kupovinu. Ne pravdam se i ne želim da ovo izgleda kao da se pravdam. Svako može da nosi šta god hoće. Naravno i ja. Možete i goli, otvorenog uma, zar nismo u 21. veku? I svako navija za svoj klub. Rekao sam i ponoviću - navijam za Crvenu zvezdu, Olimpijakos i Fenerbahče, tako će ostati. Ja sam njihov fan, ne krijem to - rekao je Antić za MMS.mk.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.