JOVIĆ OTKRIO MALO POZNATU PRIČU IZ REPREZENTACIJE: Maltretirali smo Jokića dok su trajale Olimpijske igre! (VIDEO)
Stefan Jović i Nikola Jokić, Foto: Beta/Branislav Božić

zanimljivo

JOVIĆ OTKRIO MALO POZNATU PRIČU IZ REPREZENTACIJE: Maltretirali smo Jokića dok su trajale Olimpijske igre! (VIDEO)

Ovaj događaj desio se za vreme održavanja Olimpijskih igara u Riju

Objavljeno: 10:29h

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Jović gostovao je u podkastu kod „Luke i Kuzme“, a tom prilikom otkrio je nekoliko anegdota. Jedna od interesantnijih vezana je za period u reprezentaciji i Olimpijske igre u Riju.

Veterani poput Jovića i Teodosića su tada zbijali šale sa Nikolom Jokićem i zadavali mu razne zadatke, ali njemu ništa nije bilo teško. Jednom prilikom je ostalima išao po hranu u Mekdonalds koji je bio u blizini.

- Imamo Olimpijadu gde smo maltretirali Joku. Joka je Joka. Njemu ništa nije teško. Kaže mu Teo, ajde Joko u Mekdonalds. Mi na petom spratu i sve sa terase vidimo dole, a ono red – treba da se čeka dva sata, počeo je Jović.

- Nema problema, ko će šta, bile su Jokićeve reči.

- I sada ide od jednog do drugog, mi pišemo. Majstor ide dole, em čeka sat vremena, em je natovaren toliko. On to sve lepo nosi kući. I onda je svaki drugi dan to bilo - podvukao je Stefan Jović.

Podsetimo, Nikola Jokić je prošle noći ostvario 87. tripl-dabl u karijeri pošto je meč protiv Los Anđeles Lejkersa sa 14 poena, 16 asistencija i 11 skokova, čime je zabeležio 87. tripl-dabl u karijeri.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.