"NARAVNO DA MORAMO"... Željko Obradović otkrio ključnu stvar pred Cibonu (FOTO)
Željko Obradović, Foto: Starsport©

DRUGI DEO ABA LIGE

"NARAVNO DA MORAMO"... Željko Obradović otkrio ključnu stvar pred Cibonu (FOTO)

Neće nam biti lako jer svi dolaze maksimalno motivisani protiv nas, sa željom da pred našim navijačima probaju da ostvare neko iznenađenje, rekao je Danilo Anđušić, košarkaš Partizana

Objavljeno:

Košarkaši Partizana pobedili su Monako u beogradskoj Areni 100:80 u 17. kolu Evrolige, a u nedelju od 19 časova na istom mestu dočekuju Cibonu.

U pitanju je susret 14. kola ABA lige, a utiske su izneli trener Željko Obradović i bek-šuter crno-belih Danilo Anđušić.

Danilo Anđušić
Danilo Anđušićfoto: Starsport

- Počinje drugi deo ABA lige, naravno sa velikim poštovanjem za Cibonu, kao i za svakog protivnika. Oni su mlada ekipa koja je imala par izvanrednih utakmica i naravno da moramo igrati svih 40 minuta maksimalno koncentrisano - naveo je Obradović.

Potom je reč dobio Danilo:

Željko Obradović
Željko Obradovićfoto: Starsport©

- Očekuje nas nezgodna utakmica u ovom trenutku, s obzirom da smo pre dva dana imali tešku utakmicu protiv Monaka. Nama je cilj da nastavimo seriju pobeda. Neće nam biti lako jer svi dolaze maksimalno motivisani protiv nas, sa željom da pred našim navijačima probaju da ostvare neko iznenađenje. Moramo biti maksimalno fokusirani i spremni za tu utakmicu kao i za svaku, da bismo nastavili pobednički niz - rekao je Anđušić za klupski sajt.

Пласман обезедио Sofascore

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.