NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ: Još jednu nestvarnu Nikolinu partiju upropastio košarkaš Sakramenta u poslednjoj sekundi!
Nikola Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

nba liga

NEZAUSTAVLJIVI JOKIĆ: Još jednu nestvarnu Nikolinu partiju upropastio košarkaš Sakramenta u poslednjoj sekundi!

Denver naredni meč igra na svom terenu 31. januara od 03.00 protiv Majami Hita

Objavljeno: 08:47h

Nikola Jokić je odigrao još jednu neverovatnu partiju u NBA ligi, u novom duelu Denvera i Sakramenta koji su odigrali novi meč u roku od 24 sata.

Ovoga puta je pobednik bio Sakramento, koji je slavio sa 127:126 u poslednjoj sekundi meča.

Jokić je meč završio sa 40 poena, uz to je imao i 7 skokova i 6 asistencija, uz dobar procenat šuta (15 od 24), uz 10 od 10 sa linije penala, ali je na kraju ipak poražen napustio halu.

Krivicu za poraz navijači Denvera će sigurno tražiti u treneru Majku Melounu, koji je u četvrtoj četvrtini, kada je Denver imao sigurnu prednost od desetak poena sve vreme držao Jokića na klupi, koji je bio nezaustavljiv za Kingse do tog momenta.

Bez Jokića na terenu Sakramento se vratio u egal, pa se ušlo u neizvesnu završnicu, gde je na kraju zahvaljujući slobodnom bacanju koje je na 0,7 sekundi do kraja ubacio Malik Monk, uspeo i da pobedi.

Nikola Jokić, Tori Krejg, Mikel Bridžis, Kris Pol
foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Jokić je prethodno promašio napad koji je Denveru mogao da donese pobedu, a nije bio precizan ni u poslednjoj akciji, kada doduše nije ni bilo mnogo vremena da se izvede ozbiljniji napad.

Denver je od starta nametnuo svoj ritam, u prvoj četvrtini je stigao do 16 poena prednosti, a ona je u jednom momentu iznosila maksimalnih 19. Malo ko je očekivao da bi Nagetsi mogli da prospu takvo vođstvo do kraja, ali se i to dogodilo.

Sakramento se nije predavao, a imao je i sjajan trio na ovom meču u vidu Malika Monka (33 poena), kao i Domantasa Sabonisa i DeArona Foksa koji su ubacili po 31 poen.

Denver ostaje na prvom mestu na tabeli zapadne konferencije sa 22:12, ali sada deli to mesto sa Nju Orleansom, koji ima identičan broj pobeda i poraza.

Denver naredni meč igra na svom terenu 31. januara od 03.00 protiv Majami Hita.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.