Veličković je jurio Jokića da ga bije zbog fore koju mu je prodao, a kad bi to uradio u NBA, Ameri bi mu se klanjali kao bogu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Otkrivena anegdota

Veličković je jurio Jokića da ga bije zbog fore koju mu je prodao, a kad bi to uradio u NBA, Ameri bi mu se klanjali kao bogu! (VIDEO)

Dejan Milojević je ispričao zanimljivu anegdotu sa treninga Mega Leksa
Objavljeno: 10:06h

Nikola Jokić je senzacija broj 1 u NBA i planeta bruji od fenomenalnom Srbinu koji od košarkaških zvezda ume da napravi da izgledaju kao da ne znaju gde se nalaze.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Njegov prvi trener u seniorskom timu, Dejan Milojević, je upravo veliki deo svog gostovanja u emisiji "Sos koš", posvetio nekadašnjem učeniku koji sada žari i pali terenima širom amerike.

foto: Fonet

Američki novinari ga zovu Srpski fenomen: 15 "bolesnih" poteza zbog kojih je Jokić dobio nadimak Medžik! (VIDEO) (GIF)

- Možda će to zvučati kao fraza, ali mnogi svedoci postoje kada je odlazio u NBA ligu, mnogi naši treneri sa kojima sam pričao su govorili 'ma kakav Jokić u NBA, vratiće se već sledeće godine'. Ja sam znao da je to prava liga za njega, jer on je čovek koji se igra košarke a to mu ne bi bilo dozvoljeno u NBA ligi. Tamo mu je to dozvoljeno i ljudi ga bodre u tome kao što smo ga i mi bodrili u Megi. Samo ja znam koliko mi je puta preseo neki njegov pas koji proba, a onda najđeš snage i kažeš 'bravo, Joka, samo tako!' jer vidiš da čovek ima viziju kakvu nemaju drugi i da ga je šteta sputavati i uvoditi u neke šablone - počeo je Milojević svoju priču o u ovom trenutku najboljem srpskom košarkašu.

foto: AP

Trener Mega Leksa je istakao da je postojao problem sa Jokićem da treneri u SAD shvate da je on centar, a ne krilni centar i da je to morao da im objašnjava i istakao da su Jokićevom razvoju mnogo pomogli i sjajni saigrači koje je imao u Megi - Novica Veličković, Boban Marjanović, Ratko Varda.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.