Karta 50 evra, 0 trojki u prvom poluvremenu, mrežice koje se zaglavljuju... Bizarna pobeda Zvezde u Skoplju! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

ABA liga, 23. kolo!

Karta 50 evra, 0 trojki u prvom poluvremenu, mrežice koje se zaglavljuju... Bizarna pobeda Zvezde u Skoplju! (VIDEO)

Zaista, zaista čudno veče u prvoj utakmici 23. kola ABA lige
Objavljeno: 19:52h

Neverovatno veče u Skoplju! Crvena zvezda je došla do 22. pobede u ovoj sezoni ABA lige i to rezultatom 98:61 Pao je Karpoš Sokoli.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dosta bizarnosti okruživalo je ovaj meč. Prvo, kao što je i najavljeno, karta je bila 50 evra, što je bio potpuno realan pokazatelj da domaćinu nije baš milo da dođu gostujući navijači.

Drugo, u prvom poluvremenu rezultat je bio 49:37 za Crvenu zvezdu, iako su Skopljani imali čak u jednom trenutku i prednost od 18:8. Izabranici Dejana Radonjića i pored tog dvocifrenog zaostatka, pa iako nisu uspeli da pogode čak nijednu trojku za prvo poluvreme, šutem 22/24 za dva su uspeli da dođu do osetnije prednosti, koju nisu ispustili.

A, još jedna interesantna stvar mogla je da se primeti na ovom duelu. Naime, kad god neko pogodi koš bez koske, mrežica se po pravilu zakači za one kukice na obruču. Ne preterano relevantan podatak, ali interesantan sigurno.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Luka Mitrović sa 15 poena uz tri asistencije, 14 je dodao Kuzmić, Gudurić deset uz sedam asistencija, 13 je dao Simonović, dok su po deset dodali i Dženkins i Dobrić.

Kod domaćina jedina dva raspoložena igrača bili su nekada supertalentovani Dragan Labović sa 20 poena i šest skokova, kao i Trajkovski koji je uz 18 poena dodao osam skokova.

Zvezda je na ovaj način uspela da veže dve pobede i suvereno drži prvo mesto pred plej-of, dok bi Karpoš mogao da se nađe u problemu, pošto se nalazi na samo dve pobede od opasne zone...

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

BONUS VIDEO: Milorad Mažić najbolji srpski sudija!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.