ČOVIĆ SE OGLASIO O KAMPACU! Ovo su Delije čekale da čuju!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

sve rekao!

ČOVIĆ SE OGLASIO O KAMPACU! Ovo su Delije čekale da čuju!

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda najavio dolazak argentinskog plejmejkera

Objavljeno: 22:41h

Predsednik košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović govorio je o raznim temama, a šta najviše zanima ljude je Fakundo Kampaco.

Nebojša Čović rekao je da su cifre oko plate Fakunda Kampaca znatno manje i najavio dolazak argentinskog plejmejkera. - Još nije gotovo, radimo na tome. Kad bude završeno, ovako ili onako, imaćete informaciju. Nismo ni daleko, nismo ni blizu. Luka je prvo izašao za objavom na Instagramu, a onda ga je podržao Neda. To su njiihove želje i to je lep momenat. Ako je reč o hemiji u ekipi, to vam daje dodatni podstrek. Druga stvar... Gledao sam danas neke objave o pričama od 6,9, sedam miliona evra. Ljudi odmah napraviše matematiku. Odmah je to država, odmah je to ovo... Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom da je predsednik Vučić odobrio. Ne znam kakva je to mašta vezana za te cifre - rekao je Čović, pa nastavio:

Nebojša Čović
foto: Starsport©

- Neka je Marka, ne znam čija, mada ja i razumem Marku jer je onako patriotski naklonjena Realu. Oni nisu izašli sa ponudom, a mi jesmo u skladu sa našim mogućnostima. Procenili smo da možemo u ovom trenutku. Onda su se pojavili sa pričama o 6,9 miliona na društvenim mrežama. Ko se bude mešao, dobiće odgovor. Svašta je moguće na mrežama. Kao što se desilo pre neki dan, mislim da je bilo posle pobede nad Partizanom. Jedan član uprave Partizana je pitao jednog našeg prijatelja da li smo za Vildozu stvarno dali dva miliona evra. Dobio je odgovor, ne da to nije istin, nego je znatno ispod milion, za sezonu. Onda je usledio neobičan odgovor da je čuo da su za Vildozu tražili dva miliona - kazao je između ostalog Čović u emisiji "Miljanov korner" na Sputnjiku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.