DŽOKER BOLJI OD SUPERMENA: Moći Nikole Jokića su prejake za Hauarda! Zaigrao i Bobi konačno! (VIDEO)
Foto: Reuters

Moćni Srbin

DŽOKER BOLJI OD SUPERMENA: Moći Nikole Jokića su prejake za Hauarda! Zaigrao i Bobi konačno! (VIDEO)

Nova sjajna partija srpskog reprezentativca koji je ostvario dabl-dabl protiv jednog od najboljih centara u poslednjoj deceniji
Objavljeno: 08:57h

Nikola Jokić ne prestaje da dominira iz utakmice u utakmicu u direktnim sudarima sa najboljim visokim igračima NBA lige, a tako je bilo i u noći između srede i četvrtka kada je vodio borbu sa Dvajtom Hauardom.

Srpski reprezentativac je, uprkos porazu njegovog Denvera od Atlante 117:106, opet imao fantastičan učinak i u duelu sa "Supermenom" potvrdio da izrasta u jednog od najboljih centara lige.

Jokić je na parketu proveo 34 minuta i za to vreme upisao 18 poena, 15 skokova i 3 asistencije, a u nekoliko navrata se dobro poigrao sa prvim centrom Hoksa. Od 15 uhvaćenih lopti čak 9 je imao u napadu pored Dvajta Hauarda i Pola Milsapa, ali nije mogao da spreči poraz.

Najefikasniji u njegovom timu je bio Vilson Čendler sa 24 poena, dok je Vil Barton dodao 17. Atlanta je mnogo bolje rasporedila poene – Denis Šreder je bio najefikasniji sa 24 poena i 10 asistencija, poen manje zabeležio je Milsap, a po 14 su postigli Kent Bejzmor i Tim Hardavej, Dvajt Hauard je dodao 11 koševa i 13 skokova.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.