IVANOVIĆ SE OGLASIO NAKON TEŠKE POVREDE: "Hvala vam na brizi"
Povreda Nikole Ivanovića, Foto: Starsport©

TEŠKO DIŠE!

IVANOVIĆ SE OGLASIO NAKON TEŠKE POVREDE: "Hvala vam na brizi"

Prava je šteta što je košarkaš Crvene zvezde doživeo povredu baš u trenutku kada je počeo da igra dosta bolje nego što je to bio slučaj u oktobru

Objavljeno: 14:53h

Nikola Ivanović se u prvoj četvrtini protiv Partizana povredio kada je u jednom duelu bacio za loptu zajedno sa Zekom Ledejom. Njegov položaj tela je bio loš, odmah se uhvatio za leđa, a tek je posle nekoliko minuta, i to uz pomoć drugova izašao sa terena. Nikola Ivanović je odmah po izlasku iz hale otišao kod doktora na dodatne preglede. Povreda je nezgodna, ne može da udahne vazduh kako treba, ima bol u grudima, a pokreti su mu limitirani. Prava je šteta što je Ivanović doživeo povredu baš u trenutku kada je počeo da igra dosta bolje nego što je to bio slučaj u oktobru.

Nikola Ivanović, Povreda, Zek Ledej
foto: Starsport

Dan nakon povrede, Ivanović je kratko odgovorio na molbu Sportala da prokomentaroše zdravstveno stanje. Uzimajući u obzor da mu je teško da priča jer teško i diše, Ivanović je bio kratak: - Hvala vam na brizi. Hvala navijačima na brizi. Biću dobro. Vraćam se brzo - rekao je za Sportal.

Podsetimo, u prvom ovosezonskom derbiju, Zvezda je u 8. kolu ABA lige pobedila Partizan sa 90:74. U petak će igrati protiv Virtusa u Evroligi, a potom i protiv Studentskog centra u nedelju u ABA ligi. Već sledeće sedmice čeka nas još jedan večiti derbi. Ovoga puta biće u Evroligi, a domaćin će u Areni biti Partizan.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.