KAPA DOLE, CARE! Trener FMP-a izašao sa ćerkama na konferenciju, a razlog je OSVEŠĆUJUĆI! (FOTO)
Stefanović sa ćerkama, Foto: KK FMP

svaka čast!

KAPA DOLE, CARE! Trener FMP-a izašao sa ćerkama na konferenciju, a razlog je OSVEŠĆUJUĆI! (FOTO)

Stefanović poslao sjajnu poruku na važan dan

Objavljeno: 23:52h

FMP je na domaćem terenu savladao Igokeu rezultatom 89:77, u okviru 8. kola ABA lige, a scena po završetku meča je oduševila košarkašku, ali i celokupnu javnost.

Naime, strateg "pantera" Nenad Stefanović je pred predstavnike “sedme sile” izašao sa dve ćerke, koje su, kao i on, imale majicu u sklopu kampanje tima iz Železnika protiv nasilja nad ženama.

- Sa mnom su dve princeze i hteo bih da kažem da svaki muškarac mora da vodi računa o svojoj mami, sestri, tetki, kome god i da svaku ženu tretira kao princezu jer će tako svima svet biti mnogo lepši - poručio je Stefanović.

Pored njegove, na tribinama hale u Železniku bilo je još dosta druge dece, a to je slika koja prija mladom strategu.

- To je prelepo. Polovina hale su svaki put deca. U hali je fina atmosfera, prava porodična, nema vređanja, dobacivanja, mislim da FMP šalje sjajnu sliku celoj ABA ligi.

Što se samog duela tiče, Stefanović je istakao da je zadovoljan timskom igrom i kako je ekipa izgledala kroz tri perioda.

- Bilo je veoma teška utakmica. Došli smo za godinu i po dana od skromne posete u hali do toga da sala bude puna skoro svaku utakmicu i da smo pod znacima navoda favoriti u duelu sa Igokeom, što je veliki kompliment za sve nas. Tri četvrtine su bile odlične, druga nije bila tako dobra i ekipa Igokee je to znalački iskoristila. Međutim, veća rotacija i istrajnost uz doprinos celog tima su presudili. Iz utakmice u utakmicu imamo nove momke koji daju doprinos. Ne želim da imenujem nikoga, videli ste i sami ko je prelomio, ali sve želim da ih pohvalim. I opet smo potvrdili da možemo bez bilo koga da igramo, kada nekome nije dobar dan, može da neko od igrača sa klupe doprinese.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.