Radonjić pred gostovanje u Minhenu: Bajern je ogroman izazov, a Pešić je garancija rezultata!

novi izazov u evroligi

Radonjić pred gostovanje u Minhenu: Bajern je ogroman izazov, a Pešić je garancija rezultata!

Trener Crvene zvezde smatra da će njegova ekipa morati da pokaže fenomenalnu partiju kako bi stigla do druge pobede u Evroligi
Objavljeno: 18:13h

Košarkaše Crvene zvezde u četvrtak veče očekuje novi izazov u Evroligi. Crveno-beli gostuju Bajern Minhenu u okviru petog kola grupne faze evropskog takmičenja. Trener kluba sa Malog Kalemegdana, Dejan Radonjić najavio je težak meč protiv veoma ozbiljnog rivala, ali se nada da njegovi igrači mogu da odgovore na veliki izazov koji je pre njima.

News1/Sasa Pavlic Koky
- Posle jako bitne pobede u Skoplju idemo Bajernu u Minhen, ekipi koja je puno pokazala u dosadašnjem toku Evrolige. Dosta ubedljivo su savladali Himki i Strazbur, odigrali dva sjajna meča protiv Fenerbahčea u Istanbulu i Reala u Madridu, bili u prilici da slave u oba meča, posebno u protiv Reala u sjajnoj utakmici. Generalno su pokazali da imaju odličan tim, poseduju veliko iskustvo, a tu je i Svetislav Pešić kao garancija rezultata i dobrih stvari koje se tamo dešavaju. Na osnovu svega toga, jasno je da nas čeka težak meč i izuzetno kvalitetan protivnik, konkurentan svim timovima u našoj grupi - rekao je Radonjić i dodao:
Fonet
- Više nam nedostaju treninzi, nego što se razmišlja o umoru. Ritam je izuzetno težak, teški dueli, ni meč sa MZT-om nije bio lagan. Ono što mene opterećuje jeste to što smo imamo isuviše malo vremena da radimo. Juče smo došli, evo danas putujemo i u tim okolnostima pokušavamo da uradimo najviše što je moguće. Svesni smo da je to nešto što nam je u ovom trenutku izuzetno potrebno, kao i zbog svega onog što nam se izdešavalo od prvog dana, svih promena, adaptacije i svega što nas je optetećivalo čitav ovaj period.
- Ali, kalendar je takav i nećemo zbog toga da ulazimo u dodatna opterećenja. Idemo u Minhen da odigramo još jedan meč koji će biti novi izazov za nas, a onda se nastavlja ritam koji će biti težak do kraja sezone. Prošle godine smo odigrali 80 utakmicama, ali ne u problemima koji imamo ove sezone - zaključio je trener crveno-belih. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.