Lebron promašio pobedu na -1, pa spasio Kavse 0,3 sekunde do kraja! Jokić opet upao u stare probleme, neprimetni Beli! (VIDEO)
Foto: AP

Svi pričaju o tome

Lebron promašio pobedu na -1, pa spasio Kavse 0,3 sekunde do kraja! Jokić opet upao u stare probleme, neprimetni Beli! (VIDEO)

Prvi igrač šampiona lige je zaista imao nekoliko "čudnih" momenata u poslednjim trenucima regularnog dela meča protiv Vašingtona
Objavljeno: 09:02h

Svi mečevi u NBA odigrani između ponedeljka i utorka ostali su u senci duela Klivlenda i Vašingtona koji je na neverovatan način obeležio Lebron Džejms.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Vizardsi se nisu lako dali šampionima i prodali su svoju kožu tek posle produžetka, ali imaju i za čime da žale jer su bili nadomak trijumfa koji im je uskratio najbolji igrač Kavalirsa i to nakon što je mogao da bude tragičar.

Ovde pričamo o poslednjih desetak sekundi regularnog dela, kada je pri vođstvu od pola koša razlike za tim iz prestonice SAD, Lebron mrtav ladan promašio čisto polaganje lopte u koš.

Usledio je brzi faul Kavsa, a sa linije slobodnih bacanja "čarobnjaci" dolaze do +3 i onda se Džejms iskupljuje trojkom za produžetak na 0,3 sekunde do zvuka sirene.

Nakon toga u dodatnom vremenu uloge su se totalno izmenile, a glavnu ulogu je preuzeo Irving i doveo NBA prvake do trijumfa 140:135.

Najbolji kod pobednika bio je Lav sa 39 poena i 12 skokova, Džejms je postigao 32, Irving 23 i Tristan Tompson 22. Na drugoj strani nije bilo dovoljno ni 41 poen Bredlija Bila uz 25 koševa Portera i 22 poena Džona Vola.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.