KALINIĆ GOVORIO O ODLASKU IZ ZVEZDE! "Da kažemo da je to bilo tako"!
Nikola Kalinić u dresu Crvene zvezde, Foto: Espreso/Emilija Jovanović

iskreno!

KALINIĆ GOVORIO O ODLASKU IZ ZVEZDE! "Da kažemo da je to bilo tako"!

Srpski košarkaš govorio je i o tekućoj sezoni u Barseloni

Objavljeno:

Nikola Kalinić je letos napustio Crvenu zvezdu i potpisao za Barselonu, a nekoliko meseci kasnije govorio je o tom potezu.

- Žao mi je što se neke stvari nisu poklopile na kraju prošle sezone. Mislim da smo imali dobru ekipu i da smo mogli tako i da nastavimo. Sigurno je postojala mogućnost za tako nešto, ali je sve išlo nešto sporije nego što je trebalo - kazao je Kalinić.

Na pitanje da li mu klub nije dao dovoljno dobre odgovore o njegovom statusu i statusu najbitnijih igrača, Kalinić je bio kratak.

- Da kažemo da je to bilo tako - kazao je kratko Nikola Kalinić.

Ni novom ni bivšem klubu Subotičana ne cvetaju ruže od početka sezone, ali crveno-beli su u nezavidnijoj poziciji sa skorom od 1-6 u Evroligi.

- Žao mi je. To je ekipa u kojoj sam igrao prošle sezone, tako da mi je stvarno žao, ali mislim da to ima logike jer su promenili mnogo igrača i trenera. Manje-više smo znali da bi nešto ovakvo moglo da se desi, ali mislim da je samo poraz protiv Zadra alarmantan - izjavio je Kalinić i nastavio:

1 / 3 Foto: Starsport©

- Što se ostalog u Evroligi tič, ne možete da očekujete da će pobediti Efes u gostima ili neke druge velike timove. Ali, mislim da će to sve biti dobro. Došli su neki novi momci i mislim da će biti dobri ove godine.

Iskusni reprezentativac Srbije veruje da su crveno-beli dobro poslovali s obzirom na finansijske limite.

- Najbolje bi bilo da dovedu Stefa Karija, Drejmonda Grina i Nikolu Jokića. Mislim da su uradili najbolje što su mogli i da imaju dobar tim, samo igrači još ne znaju uloge. Nisam gledao mnogo njihovih utakmica, ali na osnovu videa i statistike, utisak je da i dalje ne znaju uloge, a za to je potrebno vreme. Kako vreme bude prolazilo, još sa novim trenerom, polako će se buditi, biće to šok terapija, kako kažemo mi u Srbiji. Stvarno mislim da će biti dobri. Imaju dobre igrače, samo moraju da to sve lepo 'poslažu' - izjavio je srpski košarkaš.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.