Ratna zona i atmosfera linča! Zvezda osula paljbu po Grobarima, Partizanu, Vujoševiću... (FOTO)
Foto: Fonet

oštro!

Ratna zona i atmosfera linča! Zvezda osula paljbu po Grobarima, Partizanu, Vujoševiću... (FOTO)

- Tvorac te ideologije, kome želimo dobro zdravlje i pored uspeha KK Crvene zvezde mts, je sada daleko odavde i bezuspešno pokušava da uspostavi vezu sa Beogradom
Objavljeno: 17:37h

Košarkaški klub Crvena zvezda izdao je saopštenje povodom utakmice sa Partizanom i dešavanja sa iste.

EPSKA SCENA U PIONIRU: Jedan Grobar protiv svih Delija! Krajnji ishod - krajnje neočekivan! (VIDEO)

Klub sa Malog Kalemegdana je uputio mnogo oštrih reči na račun navijača crno-belih i kluba kao organizatora utakmice, a i upozorio je da ako ovakve stvari ne smeju da se dešavaju i ako se dese na predostojećem turniru Kupa da će doći i do određenog odgovora...

Saopštenje prenosimo u celosti...

TRENUTAK KOJI NIKO NIJE VIDEO! Veličkovićev ulazak u tunel posle pobede nad Zvezdom postaće HIT MEĐU GROBARIMA! (VIDEO)

- KK Crvena zvezda mts obraća se javnosti nakon detaljne analize utakmice 21. kola ABA lige koju vidi kao odličan povod da pokrene brojna pitanja.

KK Crvena zvezda mts obraća se javnosti nakon detaljne analize utakmice 21. kola ABA lige koju vidi kao odličan povod da pokrene brojna pitanja, na koja kao predvodnik regionalne i srpske košarke – više neće da ćuti!

- Razlog za obraćanje javnosti nije bilo kakav ishod jedne utakmice, ma kako se ona završila, i posebno što ne utiče na naše sportske ambicije i ciljeve, već ono što se na njoj dešavalo i što više ne predstavlja ni trunku sporta!

- Igrači i malobrojna delegacija KK Crvena zvezda mts osećali su se i dočekani su u svom gradu, u svojoj zemlji, u dvorani u kojoj treniraju i igraju svoje utakmice, kao da su u ratnoj zoni? I to je prava sramota na koju ne želimo da se oglušimo niti da je više pripisujemo nekakvoj „atmosferi, žaru borbe..." ili ko zna kojim terminima kojima će se samozvani ideolozi služiti objašnjavajući nam da je „sve to normalno” ili da pokušavamo da objasnimo poraz koji za nas nema nikakve posledice. Baš zato postavljamo pitanje i upozoravamo„šta nas očekuje u važnijim utakmicama od ove"?

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.