OBRADOVIĆ ZAGONETAN POSLE PORAZA U PIREJU: Glasine su glasine, a da li je i ovo...
Željko Obradović, Foto: Starsport©

zanimljiv komentar

OBRADOVIĆ ZAGONETAN POSLE PORAZA U PIREJU: Glasine su glasine, a da li je i ovo...

Iskusni strateg očekivano nezadovoljan, a imao je i komentar za spekulacije o potencijalnom pojačanju

Objavljeno: 22:59h

Košarkaši Partizana doživeli su ubedljiv poraz u Pireju od Olimpijakosa sa 87:58, a svoje viđenje utakmice izneo je trener crno-belih Željko Obradović.

Trofejni stručnjak je konstatovao da je "parni valjak" u više navrata izgledao izuzetno loše.

- Očito je da moram čestitati Olimpijakosu jer su odigrali veoma dobru utakmicu. Počeli smo slabo, bez energije i agresije. Samo smo u drugoj četvrtini izgledali kao tim koji je spreman da se bori. Sve ostalo je bila loša slika. Rekao sam pre meča svojim igračima da se moramo vratiti u svlačionicu znajući da smo dali sve što možemo. Sada je utisak kompletno drugačiji.

Obradović na ovom meču nije mogao da računa na Anđušića i Vukčevića.

KK Partizan, KK Olimpijakos
foto: Starsport©

- Ne želim koristiti nešto što je između Evrolige i FIBA-e za ono kako smo igrali večeras. Ako si bez jednog ili dva igrača, veoma je teško. Ja sam večeras bio bez šest. Glas i Jovanović nisu igrali do sada u Evroligi, a Vukčević je imao samo neke minute. Faktički smo igrali sa šest igrača. Ne želim to da koristim kao izgovor. Način kako su igrali starteri i kako smo završili meč je loš. Problem između FIBA-e i Evrolige traje već godinama i to svi znaju. Oni treba da sednu i da se dogovore. Srbija ima veoma važnu utakmicu i pitali su da damo tri igrača.Jedan se povredio protiv Panatinaikosa (Koprivica), a ostala dva (Anđušić i Trifunović) su otišla. Obećali smo im, a ljudi smo od reči i tako je kako je. Loše je da nacionalni timovi igraju bez najboljih igrača i to je jasno. Pitajte svakoga ko voli košarku i reći će vam isto.

O potencijalnom potpisu Brodžijanskog za Partizan, Obradović kaže:

- Neću imati komentar na to jer je to nešto što slušam od početka sezone. Razumem da u ovom vremenu informacije idu veoma brzo. Ako sada počnem brojiti sve igrače koji su se pominjali, imali bi tri ekipe do sada. Dok neko ne potpiše ugovor, ne znam ništa. Tračevi su tračevi, a da li je ovo trač videćemo.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.