OVO NISTE ZNALI! Fredi Haus otkrio ko mu je bio najbolji saigrač, kod koga je ručao, kako ga je Vujošević terao kući... (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/ Партизан

HTEO JE DA IGRA BESPLATNO!

OVO NISTE ZNALI! Fredi Haus otkrio ko mu je bio najbolji saigrač, kod koga je ručao, kako ga je Vujošević terao kući... (VIDEO)

Žao mi je jedino što ih još više nismo obradovili, jer iskreno, mislim da smo mogli da osvojimo Evroligu one sezone da nisam slomio ruku, naveo je nekadašnji plej
Objavljeno: 10:43h

Partizanov stranac koji je jedini proveo dve godine u crno-belom dresu, Fredi Haus, prisetio se prelepih dana iz Beograda, u kom je doživljavao sjajne momente u intervjuu za "Mozzartsport".

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Grobari će zauvek pamtiti 39 poena protiv Cibone, odlične partije protiv Crvene zvedzde u derbijima... Jednom rečju za navijače Partizana - legenda.

Plakanje od smeha i tuge: Srpski asovi ne ostavljaju ravnodušnim, a ove emotivne momente nikada nećemo zaboraviti! (VIDEO)

- Kad sam dolazio, nisam znao ništa o Partizanu, niti sam poznavao bilo koga u klubu. Svi su mi pomogli i bili prijateljski nastrojeni. Dočekali su me raširenih ruku, kao brata. Tek kada sam prvi put ušao kod Danilovića u kancelariju i video sve one trofeje, shvatio sam gde sam. On mi je objasnio da Partizan mora stalno da pobeđuje i da ne sme da bude prosečan. Mnogi velikani su igrali pre mene u Partizanu i drago mi je ako sam bar malo uspeo da održim tu vatru. Takođe, meni je bilo važno da se pokažem, bio sam prvi crni košarkaš u istoriji kluba koji je imao veliki uticaj na igru - započeo je Haus i osvrnuo se na Grobare u "Pioniru".

E, to se zove najava! Partizan zadivio Grobare pozivom na Derbi! (VIDEO)

- Navijači su uvek bili sjajni, glasni. Pravi šesti igrač. Oni su mi stalno davali snagu, osećao sam se neverovatno kada su mi pevali pesme. Bolji su i od onih navijača na Superboulu, ma najbolji na svetu. Oni su bili naš doping, terali nas da skačemo više, igramo bolje. Žao mi je jedino što ih još više nismo obradovili, jer iskreno, mislim da smo mogli da osvojimo Evroligu one sezone da nisam slomio ruku - naveo je nekadašnji plej.

Džikić je novom izjavom podigao samopouzdanje svakom Grobaru pred derbi sa Zvezdom! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.