ZNAMO JE KAO SUPRUGU POZNATOG KOMENTATORA, A ONA JE PONOS NAŠE KOŠARKE: Ovo je Anđelija Arbutina!
Anđelija Arbutina, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

slavni par o kom se malo zna

ZNAMO JE KAO SUPRUGU POZNATOG KOMENTATORA, A ONA JE PONOS NAŠE KOŠARKE: Ovo je Anđelija Arbutina!

Iako su mediji u više navrata pokušavali da zavire u njihov privatni svet, slavni par godinama vešto uspeva da sačuva svoju intimu o kojoj vrlo retko i govore

Objavljeno: 08:26h

Jutros se dogodio incident u saobraćaju u kom je ozbiljnije povređena Anđelija Arbutina, supruga poznatog komentatora i voditelja Slobodana Šarenca.

Kako je preneseno, N. J. (46) je nakon verbalnog sukoba namerno svojim vozilom udario vozilo Arbutine (55), a zatim izašao iz automobila i udario ženu koja je tada bila sa svojim maloletnim detetom.

Šarenac i Arbutina su preko dve decenije u skladnom braku. Imaju dvoje dece - ćerke Ninu i Lanu.

Slobodan je jednom prilikom podelio simpatičnu priču iz njihovog doma. Naime, starija ćerka Nina rekla je ocu: "Tata, ja ću da budem košarkašica kao mama i igraću bolje od nje".

- Ja sam joj rekao: Ljubavi, tvoja mama je bila opasna igračica. Ako budeš pola kao ona, ja ću biti najsrećniji na svetu - otkrio je Šarenac.

Anđelija je sa reprezentacijom Jugoslavije krajem 80-ih i početkom 90-ih godina prošlog veka osvojila četiri srebrne medlalje na velikim takmičenjima - dve na Evropskom prvenstvu, jednu na svetskom i jednu na Olimpijskim igrama.

Iako su mediji u više navrata pokušavali da zavire u njihov privatni svet, slavni par godinama vešto uspeva da sačuva svoju intimu o kojoj vrlo retko i govore.

Slobodan ima 54 godine i rođen je u Beogradu i Od 1990. godine je zaposlen na Radio-televiziji Srbije i do sada je izveštavao sa 10 evropskih i 5 svetskih košarkaških prvenstava, kao i tri Olimpijske igre.

Anđelija Arbutina
foto: Printscreen

Zajedničke fotografije Slobodana i Anđelije prava su retkost, a one sa ćerkama Ninom i Lanom maltene i ne postoje. Jedina prilika kada je popularni "Šareni", kako ga često zovu, pričao o supruzi, bila je u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" kada je otkrio detalje početka njihove ljubavi.

- Prvi put smo se sreli 1992. godine, kada je gostovala u emisiji “Šesti krug”, na Trećem kanalu, koja je bila posvećena OI u Barseloni, na kojima naša zemlja nije učestvovala zbog sankcija. Kasnije je Anđa igrala u Italiji, i dugo se nismo videli. Inače, nameravala je da me upozna sa drugaricom, ali je sudbina očigledno imala drugačije planove. U životu sam imao sreće u mnogim stvarima, pa i kada je reč o ljubavi. Bio sam u pravo vreme na pravom mestu, i sreo svoju srodnu dušu - rekao je tada.

Slobodan Šarenac
foto: Kurir

Objašnjavajući zbog čega svoju porodicu ne eksponira u javnosti, Slobodan Šarenac ističe:

- Kad god bih u novinama video parove koji se zaklinju na večnu ljubav i pričaju hvalospeve o svom braku ili vezi, pomislio bih “neće ovo na dobro izaći”. Razumem potrebu ljudi da saznaju nešto više o poznatim ličnostima i nemam ništa protiv intervjua, ali da to bude s povodom, a pre svega s merom. Svašta se pričalo i pričaće se, ali to ne možeš zabraniti. Pojedini vole da se bave tuđim životima, više nego svojim. Međutim, kad kod kuće imaš zdravu porodicu i kad radiš posao koji voliš, ništa nije problem. Desi se i meni da se vratim umoran ili nerzvozan, ali čim vidim ćerke na vratima kako skakuću i pitaju: 'Gde si tata?' ili mi sednu u krilo i zagrle me, sva tenzija nestaje u roku od deset sekundi - naveo je tada.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.