VUJOŠEVIĆ: Partizan nema šanse protiv ovakve Zvezde!
Foto: Saša Pavlić Koky

Crno-beli pravljeni zbog rezultata

VUJOŠEVIĆ: Partizan nema šanse protiv ovakve Zvezde!

Bivši strateg crveno-belih ističe da ga ne raduju dobre igre crveno-belih, ali da su one činjenica
Objavljeno: 09:10h

Bivši trener Partizana, Duško Vujošević, priznaje da prati srpsku košarku, iako već više od godinu dana živi i radi u Limožu, sa kojim će po svemu sudeći završiti saradnju na leto.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Naravno, u prvom planu su mu Partizan i Crvena zvezda, a ljubitelje sporta u Srbiji, sigurno najviše zanima kako komentariše igre crveno-belih ove sezone, s obzirom na rivalstvo koje vlada između njega i njih.

foto: Dado Đilas

- Moram da kažem da Zvezda igra zaista dobro. To nije nešto što me raduje, ali to je činjenica. Čak i to što oni sad igraju tako dobro ne opravdava način na koji je ona uspostavljenja, uvođenjem UPPR, likvidacijom dugova, rušenjem Partizana, sprečavanjem sponzora da idu u Partizan i njihovim okretanjem prema Zvezdi, gde je bio jako bitan uticaj politike, fuzijom dvaju klubova koja nije bila sasvim legalna, gde su se sakupili tradicija i publika jednog kluba i infrastruktura drugog, što nije bilo urađeno pravno sasvim čisto. Sve ono što sam govorio da je velika zamerka i mrlja na celu tu priču - rekao je Vujošević za "Novosti", a onda se osvrnuo i na rezultate u Evroligi:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.