"JOKIĆ JE ONAKO TRAPAV IZAZVAO PODSMEH U ZEMLJI KOŠARKE"! Nekadašnji NBA skaut otvorio dušu (FOTO)
Nikola Jokić, Foto: Profimedia

NIJE SVE BILO BAJNO

"JOKIĆ JE ONAKO TRAPAV IZAZVAO PODSMEH U ZEMLJI KOŠARKE"! Nekadašnji NBA skaut otvorio dušu (FOTO)

To sam hiljadu puta i pričao, da je Jokić te 2014. otišao u Lejkerse on ne bi bio Nikola Jokić kakvog svi znamo, kaže košarkaški stručnjak

Objavljeno:

Nikola Jokić razbio je Lejkerse i skok mu je falio za tripl-dabl, a samo par sati ranije o njemu je pričao košarkaški stručnjak Marin Sedlaček.

Nekadašnji skaut Memfisa i Filadelfije na panelu "Putem šampiona" u Teniskom centru "Novak" dotakao se teme uspeha u sportu.

Nikola Jokić u duelu sa Džoelom Embidom
Nikola Jokić u duelu sa Džoelom Embidomfoto: Profimedia

- Nisam ga otkrio, otkrili su ga tata i mama, svi mi ostalo smo samo pomogli da se on usmeri, neko više, neko manje. Hoću samo da kažem, moje iskustvo sa Nikolom je bilo da, kada sam ga pozvao u selekciju ‘Sveta’ i kad se on pojavio tamo onako apav-trapav kakav je bio pre sedam, osam godina, izazvao je podsmeh u zemlji košarke. I onda je bilo ono kao: ‘On je kao visok, ‘ajde zna’. Upornost, velika količina rada je donela taj kvalitet, sticaj okolnosti da ga izabere ekipa koja ga želi to je napravilo srećnu okolnost da to uspe. To sam hiljadu puta i pričao, da je Jokić te 2014. otišao u Lejkerse on ne bi bio Nikola Jokić kakvog svi znamo - rekao je Sedlaček u temi "Talenat u sportu - Istina ili mit".

Nikola Jokić
Nikola Jokićfoto: AP/Jeff Chiu

Fondacija je do sada organizovala tri javna događaja posvećenih ulozi autoriteta u sportu i radu sa roditeljima mladih sportista – čiji su učesnici bili Novak Đoković, Dejan Savić, Željko Obradović, Sonja Vasić, Prof. dr Ljubica Bačanac i Prof. dr Miljan Grbović.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.