NEMA SLAVNIH IMENA, ALI SU I DALJE JAKI KAO ZEMLJA: Nazire se sastav "Drim tima" za Mundobasket!
Jang i Durent, Foto: Profimedia

moćno

NEMA SLAVNIH IMENA, ALI SU I DALJE JAKI KAO ZEMLJA: Nazire se sastav "Drim tima" za Mundobasket!

Svako je na svoj način atraktivan

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Sjedinjenih Američkih Država koja će nastupati na Svetskom prvenstvu 203. godine još uvek nije poznata, ali se naziru imena koja bi mogla da nastupaju u dresu najjačeg tima planete.

Kao i uvek, Amerikanci će biti prvi favoriti za najsjajnije odličje bez obzira na to što su doživeli krah prošlog puta u Kini. Iako ima gotovo godinu dana do narednog Svetskog prvenstva, već se spekuliše o imenima koji bi mogli da zaigraju za tim Stiva Kera.

Svako je na svoj način atraktivan, ali izdvajaju se poneka. Jedno od njih jeste Tre Jang, a razlog njegovog potencijalnog odlaska na Mundobasket je Grent Hil, vlasnik Atlanta Hoksa koji je ujedno i menadžer u nacionalnom timu. Zatim, tu su još Bredli Bil i ostale mlade nade u vidu Džordana Pula, Tajrisa Maksija, Darijusa Garlanda, pa i Zajona Vilijamsona. Spominju se i imena poput Donovana Mičela i Dža Morenta.

Jedan od onih koji bi takođe mogli da zaigraju za SAD jeste Džoel Embid koji ima preferencije da se pridruži Drim timu do Olimpijskih igara 2024. godine u Parizu.

(Espreso/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.