SRBI SE NAJEŽE NA SPOMEN NJEGOVOG IMENA! A on obožava Nikolu Jokića!
Foto: Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia

mnogi će promeniti mišljenje

SRBI SE NAJEŽE NA SPOMEN NJEGOVOG IMENA! A on obožava Nikolu Jokića!

Sjajni bek je imao priliku da bude saigrač dvostrukom MVP-ju NBA lige

Objavljeno: 20:06h

Markus Hauard je u prethodnih sedam dana iskočio u prvi plan kod srpskih ljubitelja košarke nestvarnim partijama protiv Partizana i Crvene zvezde.

Bek Baskonije je najpre ubacio 33 poena Partizanu, pritom trojku sa zvukom sirene za produžetak i potom osam vezanih poena u dodatnom periodu, a onda i 30 poena Crvenoj zvezdi.

Ima samo 23 godine, ali je već stigao da se oproba u NBA ligi, gde je nastupao za Denver Nagetse i to sa Nikolom Jokićem.

Uoči meča protiv Olimpijakosa u 4. kolu Evrolige (petak, 20.30), Hauard je dao intervju za grčku "Gazetu", gde je prevashodno upitan o Janisu Adetokumbu.

- Nisam imao tu čast da upoznam Janisa lično, ali sam upoznat sa njegovim brzim razvojem i sa svim što je učinio za Milvoki. To što se dugoročno obavezao na vernost Baksima je promenilo istoriju te orgnaizacije - rekao je Hauard za grčku "Gazetu".

Potom je dobio interesantno pitanje, ko je bolji, Janis ili Nikola Jokić.

- Teško pitanje, ali bih izabrao Nikolu. Bili smo saigrači dve godine u Denveru, dobro ga poznajem i on je moj favorit. Najtalentovaniji igrač kog sam video u košarci. Uvek ima strategiju, tako igra i zna kako da pronađe rešenje u najtežim situacijama - zaključio je Hauard.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.