Kup Radivoja Koraća se neće više tako zvati! (FOTO)
Foto: KSS.rs

promena naziva

Kup Radivoja Koraća se neće više tako zvati! (FOTO)

Saradnja „Pireus banke“ i KSS će se odnositi i na sponzorstvo Kupa Radivoja Koraća, koji će ove godine nositi naziv „Pireus banka Kup Radivoja Koraća“
Objavljeno: 18:51h

„Pireus banka“ će u naredne dve godine biti zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije i veliki sponzor svih muških reprezentativnih selekcija.

Saradnja „Pireus banke“ i KSS će se odnositi i na sponzorstvo Kupa Radivoja Koraća, koji će ove godine nositi naziv „Pireus banka Kup Radivoja Koraća“.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Velika nam je čast što ćemo, kao zvanična banka Košarkaškog saveza Srbije, u naredne dve godine pružiti podršku srpskoj košarci i momcima pred kojima su velika takmičenja. „Pireus“ će, kao košarkaška banka, pružiti značajnu podršku našim šampionima, ali i daljem razvoju košarke u našoj zemlji. Zato nam je zadovoljstvo da podržimo i takmičenje naših najjačih klubova u Kupu - rekao je na svečanom žrebu za finalni turnir Pireus banka Kupa Radivoja Koraća Vojislav Lazarević, predsednik Izvršnog odbora „Pireus banke“.

KUP RADIVOJA KORAĆA: Večiti derbi možda tek u finalu!

Predstavnici Piraeus banke i Košarkaškog saveza Srbije složili su se da je ovo početak uspešne i dugoročne saradnje koja za cilj ima promociju i razvoj našeg trofejnog sporta.

Marko Nikolić prolazi kroz noćnu moru! Dešava se upravo ono čega se najviše plašio!

BONUS VIDEO - E, moj golmane! Primio gol kakav se ne viđa ni u beton ligama!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.