ČEKA NAS VRUĆA ATMOSFERA! Radonjić otkrio ključ pobede pred utakmicu sa Zvezdom i povratak u Beograd (FOTO)
Dejan Radonjić, Foto: Srđan Stevanović/Starsportphoto

PAKAO ZA pao

ČEKA NAS VRUĆA ATMOSFERA! Radonjić otkrio ključ pobede pred utakmicu sa Zvezdom i povratak u Beograd (FOTO)

Grčki velikan gostuje crveno-belima u drugom kolu Evrolige i traži prvi trijumf u sezoni, pošto je do sada poražen na tri utakmice u isto toliko takmičenja

Objavljeno:

Panatinaikos je u Beograd na sutrašnji meč drugog kola Evrolige sa Crvenom zvezdom (19.00) doputovao s koferom u kojem su tri uzastopna poraza, u finalu Superkupa Grčke, prvom kolu evroligaškog takmičenja i na startu domaćeg šampionata.

Ali, u avionu nije bilo povređenog novajlije Nejta Voltersa. Ipak, trener "zelenih" Dejan Radonjić, koji je se letos u Atinu preselio sa klupe, u Beograd se vratio sa osmehom.

- Uvek se dobro osećam kada se vratim u Beograd. Videću se sa prijateljima. Ali, u isto vreme moramo da budemo fokusirani na utakmicu da bismo pobedili. Moramo da budemo spremni za težak meč. Kao uvek, navijači će im ulivati energiju da odigraju dobru odbranu. Videli smo da su imali dobar meč protiv Efesa, a potom su pobedili u Jadranskoj ligi. Igraju sa mnogo energije i kontakta, pa moramo da budemo dobri na obe strane parketa. Odbrana je važna, ali moramo da budemo dobri i u napadu - rekao je Radonjić za grčke medije.

Potom je detaljnije analizirao crveno-bele.

Dejan Radonjić
Dejan Radonjićfoto: Starsport©

- Imaju 'masu' i jake igrače u reketu, kao što su Bentil i Martin, a angažovali su i Raduljicu. Mitrović je takođe druga opcija pod košem. Iskusni su na bekovskim pozicijama, a ima i igrača koji već dugo igraju zajedno. Kao što sam rekao, moramo da budemo dobri u odbrani i napadu i da ostanemo fokusirani na igru. Ovo je veoma važno jer će u dvorani vladati vruća atmosfera. Moramo da igramo bolje u napadu nego u poslednjim mečevima - istakao je Dejan.

Panatinaikos od starta priprema nije kompletan, a poslednji problem je povreda kvadricepsa Derika Vilijamsa koji će ipak biti spreman za meč.

Dejan Radonjić
Dejan Radonjićfoto: Starsport©

- Nije bilo lako (za pripreme) tokom Evrobasketa (jer su igrači bili u nacionalnim timovima). A nama, s obzirom na povredu Voltersa, je bilo posebno teško. Zajedno smo odradili samo jedan desetominutni trening. Ali šta da se radi... Moramo da odigramo što bolje i da razmišljamo samo o sledećoj utakmici - zaključio je crnogorski stručnjak.

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.