AH, TI LUDI SRBI: Grci pisali o  fenomenu Zvezde! Delije i Grobari biće zabezeknuti šta čitaju!
Foto: Saša Pavlić Koky

ostaviće utisak

AH, TI LUDI SRBI: Grci pisali o fenomenu Zvezde! Delije i Grobari biće zabezeknuti šta čitaju!

Pročitajte detaljnu analizu grčke Gazete o tome kako je Crvena zvezda postala najbolji tim Evrolige
Objavljeno: 16:09h

Crvena zvezda je pravi hit u Evropi, a o tome svedoči i tekst grčke Gazete, koja je napravila fenomenalnu priču o srpskom šampionu.

Uživajte!

Samo nekoliko sati pred meč sa PAO, Zvezda je poslala upozorenje Delijama! (VIDEO)

Ludi su ti Srbi

Košarkaški klub Crvena zvezda dočekuje Panatinakos, a gazzetta.gr piše o tome kako su crveno-beli uticali na ovogodišnju Evroligu, odnosno kako su Srbi spaseni od uništenja i postali najbolji navijači u Evropi.

Da li je ovo dokaz da su Delije najbolji navijači u Evropi? (VIDEO)

Ovogodišnja Evroliga je okupirana od strane Rusa, Grka, Španaca i Turaka. Ne! Srpski "odmetnici" uspevaju da pruže fenomenalan otpor i nastaviće to da čine još 11 utakmica, pa život favorita neće biti lak, kao ni plasman u plej-of.

STRIPTIZ! Najveću noćnu moru košarkaša Zvezde na svojoj koži je osetio PAO! (VIDEO)

foto: Saša Pavlić Koky

Priča Crvene zvezde pomalo podseća na priču o Galima i rimskom carstvu, tačnije deluje kao da crveno-beli imaju druida koji pravi magični napitak, pa Zvezda uspeva da parira mnogo jačim gigantima.

Tvrđave kao što su Hala Aleksandar Nikolić i Kombank Arena do sada su bile neosvojive za ekipe Makabija, Real Madrida, CSKA i Fenerbahčea.

Tim koji ima budžet 3.500.000 evra i sezonu je počeo samo sa jednim Amerikancem (koji ima srpski pasoš) ima najdužu seriju pobeda u Evroligi. Trijumf nad Baskonijom bio je šesti uzastopni , a u ABA ligi imaju skor od 19-0, pa je čak i trener španske ekipe morao da kaže - Crvena zvezda je trenutno najbolji tim u Evroligi.

Srpski šampion u narednom kolu dočekuje Panatinakos, a gazzetta.gr je uradila detaljnu analizu ekipe Dejana Radonjića, koja igra prelepu košarku u fantastičnoj atmosferi, a najzaslužniji za uspehe ovog kluba je Nebojša Čović koji je uspešno implentirao svoje ideje tokom proteklih godina.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.