Radonjić rekao šta je Zvezdi potrebno za još jedan podvig u manje od 48 sati! (FOTO)
Foto: Fonet

RADONJIZAM NA NIVOU

Radonjić rekao šta je Zvezdi potrebno za još jedan podvig u manje od 48 sati! (FOTO)

Pokušaćemo da se spremimio što bolje, znamo da neće biti nimalo lako, ali iscedićemo i poslednji atom snage da budemo bolji - rekao je između ostalog strateg crveno-belih
Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da prevazidje opterećenje zbog gustog rasporeda i teških utakmica i obećao da će dati i poslednji atom snage da u predstojećoj utakmici u Evroligi bude bolja od Panatinaikosa.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

- Postoji opterećenje koje nije malo ni naivno, a nije vezano za sam teren. Sinoć smo igrali protiv Baskonije, i malopre smo stigli... Čeka nas težak meč protiv Panatinaikosa, pokušaćemo sve da smanjimo uticaj tih stvar na sutrašnji meč uz oprez da nešto može da utiče na kvalitet naše igre. Pokušaćemo da se spremimio što bolje, znamo da neće biti nimalo lako, ali iscedićemo i poslednji atom snage da budemo bolji - rekao je Radonjić.

ESPRESO ANKETA: Ko je najzaslužniji za sjajne rezultate Zvezde ove sezone?

foto: Fonet

On je na konferenciju došao pravo sa aerodroma, po dolasku ekipe iz Španije gde su crveno-beli sinoć pobedili Baskoniju sa 87:69 i ostvarili šestu uzastopnu pobedu. Zvezda će u četvrtak od 19 časova u hali "Aleksandar Nikolić" igrati protiv Panatinaikosa utakmicu 20. kola Evrolige.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.