MONSTRUM KOJI ZLOSTAVLJA DECU OSTAJE PRI STAVU: "Tri prsta ne možete dizati... Ako vam se ne sviđa, PEDALA!"
Jasna Sliško, monstrum koji trenira decu, Foto: Printscreen/youtube/ SportIN televizija

POSTOJE VEĆ TUŽBE OD STRANE RODITELJA...

MONSTRUM KOJI ZLOSTAVLJA DECU OSTAJE PRI STAVU: "Tri prsta ne možete dizati... Ako vam se ne sviđa, PEDALA!"

"Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine"

Objavljeno:

Selektorka pionirskih košarkašica BiH Jasna Sliško poručila je putem Instagrama da igračice moraju da poštuju zastavu i himnu BiH i da ih niko nije terao da brane njene boje.

Ona je u opširnijem tekstu na "storiju" ponovila svoje drske stavove, kao i torturu koju je priredila deci, za koju su je roditelji optužili.

"KOMŠIJE" ODLUČILE: Nema više podizanja 3 prsta?! ZABRANJENO DA SE KRSTI?! "Odseći ću ruku ko to bude radio!" UŽAS!

- Jedino što sam naredila jeste da se poštuje zastava Bosne i Hercegovine, odnosno himna, jer vas niko nije naterao da dođete pod istu. Tu ste i ima da je poštujete. Ako vam se ne sviđa, pedala! I kada je zastava moje zemlje u vazduhu, tri prsta ne možete dizati, bar ne u kući gde sam ja odgovorna - poručila je Jasna Sliško putem Instagrama.

Podsetimo, žensku pionirsku košarkašku reprezentaciju BiH potresa neviđen skandal. Košarkašice Milica Bosnić i Teodora Gvozden bile su izložene zlostavljanju na nacionalnoj osnovi tokom desetodnevnih priprema u Sarajevu i turnira u Sloveniji, a za sve su okrivile selektorku Jasnu Sliško.

MAJKA LUKE DONČIĆA SPREMILA ODGOVOR: Evo šta je rekla na tužbu njenog sina!

Banjalučki klubovi su poslali spise na adresu pomenutog lista, u kojim se navodi da je "igračicama bilo najstrože zabranjeno da dižu tri prsta (palac, kažiprst i srednji prst) prilikom pogotka šuta za tri poena", a ukoliko to pokažu reprezentativkama je zaprećeno "da će im odseći ruku".

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.