LUKA DONČIĆ SE POSVAĐAO SA MAJKOM?! Bila mu je najveća podrška u životu, ali ovo nije mogao da joj oprosti
Luka Dončić sa majkom, Foto: Printscreen/Instagram/dallasmavs

šok!

LUKA DONČIĆ SE POSVAĐAO SA MAJKOM?! Bila mu je najveća podrška u životu, ali ovo nije mogao da joj oprosti

Majka Luke Dončića više ne prati mečeve sina, pa je očigledno da nisu u dobrim odnosima

Objavljeno: 10:14h

Slovenački košarkaš Luka Dončić je jedna od najvećih zvezda na ovogodišnjem Eurobasketu, a nemački mediji donose zanimljivu priču o njegovom privatnom životu.

"Bild" se bavio neočekivanim "nestankom" majke Luke Dončića iz njegovog života.

Mirjam Poterbin (48) je tokom svih ovih godina bila Lukin najveći oslonac u životu, otkako je preuzela brigu o njemu posle razvoda od Saše Dončića.

Majka Luke Dončića
Majka Luke Dončićafoto: Instagram

Kada je reprezentativac Slovenije 2012. godine otišao u Real bila je uz njega, potom i na NBA draftu, a nakon toga se sa njim preselila u Dalas i bila deo svih njegovih mečeva iz prvog reda kraj terena.

A onda se, piše "Bild", desio preokret poslednje sezone. Navodno se pričalo da je Luka jedva razgovarao sa majkom, da su raskinuti svi ugovori koje je ona sklopila, a njihova poslednja zajednička fotografija je iz jula 2021. godine.

Mirjam Poterbin
foto: Printscreen/Instagram/dallasmavs

S druge strane, Saša Dončić je sve više i više ulazio u njegov život. Gledao je NBA mečeve u društvu holivudskih zvezda, išli su na odmort zajedno, gledali su i fudbalski meč između Slovenije i Srbije u Ligi nacija.

"Bild" kao odgovor daje objašnjenje da se Dončić navodno posvađao s majkom zbog izbora njenog partnera - Borisa Požega, nekadašnjeg hokejaša! Tačnije, tvrde da je Luka ljut zbog te veze, odnosno da je nezadovoljan njenom odlukom.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.