DEANDRE DŽORDAN UDARIO JOKIĆA! A onda mu se srpski centar SUROVO OSVETIO! (VIDEO)
Foto: Reuter

Nikola, majstore

DEANDRE DŽORDAN UDARIO JOKIĆA! A onda mu se srpski centar SUROVO OSVETIO! (VIDEO)

Nikola je za samo 21 minut na terenu postigao 19 poena, imao 10 skokova i 3 asistencije, a sve to uz šut od 8-11 iz igre (trojke 2 od 3) i jedno pogođeno bacanje
Objavljeno: 07:58h

Nikola Jokić odigrao je još jednu fantastičnu utakmicu u NBA ligi, pošto je u pobedi svojih Nagetsa nad favorizovanim LA Klipersima predvodio ekipu u pobedi od 123:98.

Nikola je za samo 21 minut na terenu postigao 19 poena, imao 10 skokova i 3 asistencije, a sve to uz šut od 8-11 iz igre (trojke 2 od 3) i jedno pogođeno bacanje.

Uz Nikolu, u Denveru su bili raspucani i Barton, Galinari i Čendler, svi sa po 18 poena. Na drugoj strani Maris Spajts i Ostin Rivers dali su 16, odnosno 14 poena.

Nikolina dobra igra izluđivala je njegovog direktnog rivala na ovoj utakmici, ol-star centra DeAndre Džordana, pa je u trenutku nemoći dobro udario Nikolu po nadlaktici.

Doduše, srpski centar je malo isprovocirao DeAndrea, pošto ga je (videćete na snimku) držao za dres dok su čekali da se lopta odbije od obruča posle jednog suludog šuta Klipersa.

Za ovo je dobio i adekvatnu osvetu - Nikola mu nije uzvratio, nego je ostao mrtav hladan i "uništio" Kliperse koji su, doduše, igrali bez glavnih igrača - Krisa Pola (povreda palca) i Blejka Grifina (koleno).

- Igramo zajedno. Delimo loptu, a odbrana nam je danas bila odlična. Pokušavamo da pomognemo jedan drugom. Počinjemo da igramo kao tim - rekao je Nikola posle utakmice.

Uživajte sada u Nikolinoj igri:

I Boban Marjanović je sinoć izašao na parket, doduše prekratko - 5 minuta, a za to vreme je u pobedi Detroita nad Vašingtonom - 113:112, uspeo da zabeleži 2 poena i 1 skok.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.