ŠTA STE SAD SVIRALI? Jokić je bio besan zbog jedne odluke užasnih sudija u Istanbulu! (VIDEO)
Besan Nikola Jokić, Foto: Printscreen/Twitter/sportsscandals

KATASTROFALNI SU BILI

ŠTA STE SAD SVIRALI? Jokić je bio besan zbog jedne odluke užasnih sudija u Istanbulu! (VIDEO)

Na kraju su ipak Jokić i Kalinić uzeli stvar u svoje ruke i poenima, ali i dobrom odbranom pred kraj duela doneli slavlje usred Istanbula

Objavljeno:

FIBA bi, ne mogla, nego morala da se pozabavi ljudima koji ovoga puta nisu direktno uticali na ishod meča.

A i te kako su mogli. Srbija jeste na kraju meča savladala Tursku u Istanbulu, ali su arbitri iz Španije katastrofalno delili pravdu. Toliko, da su zbog jednog faula koji umesto da bude dosuđen u našu, dodeljena je u tursku korist, doveli do ludila Nikolu Jokića.

I sam je ostao u neverici posle odluke koja bila totalno nelogična, a snimak svedoči o pomenutom faulu, ali i o reakciji najboljeg košarkaša na svetu.

Treba napomenuti da su arbitri jako loše, maltene amaterski sudili čitav duel, pa je u poslednja tri minuta usledila drama. Nekako, sve ono što se gradilo tokom prve tri četvrtine, “srušilo” se u poslednjoj. Neverovatno, ali posle više od 20 razlike, koliko je bilo u jednom trenutku, Turci su trojkama i dobrom odbranom stigli do izjednačenja.

Na kraju su ipak Jokić i Kalinić uzeli stvar u svoje ruke i poenima, ali i dobrom odbranom pred kraj duela doneli slavlje usred Istanbula. Tako je Srbija napravila korak više ka Mundobasketu i na najbolji način najavila Evropsko prvenstvo.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.