NE DAMO DA NAS GAZE, DONČIĆU JE LAKO 'UĆI U GLAVU'!
Luka Dončić, Foto: Youtube/printscreen

sa lukom je uvek zanimljivo

NE DAMO DA NAS GAZE, DONČIĆU JE LAKO 'UĆI U GLAVU'!

Pojedini košarkaši protivničkog tima smatraju da su oni dobili psihološki rat i adekvatno odgovorili na Lukin sportski "bezobrazluk"

Objavljeno:

Luka Dončić je vrlo brzo pokazao raskošan talenat u NBA ligi i postao jedan od najboljij igrača sveta, ali mu se zameralo često što previše simulira faulove i traži zaštitu od sudija.

Čini se da je prošle sezone napredovao i na tom polju jer provokacije Devina Bukera koji takođe voli igru uz dosta "treš-toka" nisu uspele i Dalas je šokantno eliminisao najbolji tim regularnog toka NBA lige u polufinalu Zapada (4-3).

Dončić je pre dve večeri za reprezentaciju Slovenije odigrao sjajan meč protiv Estonije u utakmici kvalifikacija za Mundobasket, ali i tu uživao u ponižavanju protivnika.

Luka Dončić
foto: Starsport©

Sa 25 poena, 11 skokova i 5 asistencija predvodio je Sloveniju do trijumfa, ali i pored toga pojedini košarkaši protivničkog tima smatraju da su oni dobili psihološki rat i adekvatno odgovorili na Lukin sportski "bezobrazluk".

Ker Krisa mu je bio direktan rival na parketu i smatra da je "ušao u glavu" Dončiću.

- Luka je Luka, on je sjajan košarkaš i igrao je odlično. Ali mi ne dozvoljavamo da nas ljudi gaze. Da nije tako ostali bismo u Estoniji, ne bismo ni došli ovde. Ako nam neko nešto kaže, odgovorimo. Dončić je pokazao reakciju na to, što znači da je vrlo lako da mu se 'uđe u glavu' - rekao je Krisa.

Krisa je na ovom meču upisao 14 poena i imao je pet asistencija u porazu rezultatom 104:83.

U nedelju Slovenija gostuje u Nemačkoj, a Estonija dočekuje Finsku.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.